LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS
"REKRUTĒSANAS UN APMĀCĪBAS DIVĪZIJA"
APLIKĀCIJAS FORMĀTS;
Iesūtītājiem:
Jābūt San Andreas štata iedzīvotajiem. Ir
Jābūt vismaz 21 gadus veciem. Ir
Jābūt nokārtotai San Andreas Štata izsniegtai B kategorijas vadītāja apliecībai. Ir
| 1 posms ; Personālā informācija |
Vārds, uzvārds: James Smith
Vecums: 28
Dzimšanas datums: 17.09.1991
Dzimšanas vieta: Los Santos slimnīca
Štats: Los Santos
Tālrunis: 317890
Pilsonība: Anglis
| 2 posms ; izglītība |
IEGŪTAIS IZGLĪTĪBAS LĪMENIS ( Ar '' X '' iezīmēt nepieciešamo )
Augstkola [x] ; Asociāta grāds [ ] ; Bakalaura grāds [ ] ; Maģistra grāds [x] ; Doktora grāds [x]
Iepriekšējā darba vieta: Walker Indrustis
Pašreizējā darba vieta: Bezdarbnieks
Iegūtie sertifikāti ( Ja tādi ir ) : Autovadītāja apliecība
| 3 posms ; Departamenta noteiktie jautājumi |
Vai Jums ir kāda pieredze, darbā kā Virsnieks?: Protams!
Motivācijas vēstule: Labdien mani sauc James Smith, dzīvoju Los Santos! Es vēlētos pieteikties policijā, tāpēc, ka es eju sava vectēva pēdās. Mans vectēvs ir bijis policijā kā virsnieks un, tad es gribu arī pieteikties policijā. Kad biju maziņš tad man vectēvs visu stāstija un man bij tik intresanti klausīties, ka man naktīs miegs pat nenāca. Kad es šo visu jau zināju, tad es pat skatijos video par policiju kā viņi ķer noziedziniekus kā šaudās utt. Pēc policijas viņš aizgāja uz Las Venturas pieteikties par armijas ģenerāli. Un kad viņš bija ģenerālis armijā, tad es ilgi domāju kur man labāk iet uz policiju vai uz armiju. Un nolēmu, ka iešu uz policiju. Mans vectēvs man iemācija pareizi turēt ieroci kā šaut kā uzlikt rokudzelžus un arī iemācīja braukt ar mašīnu. Es vēl ar vectēvu spēlējām spēli *Policists un Zaglis* Es biju policists un vectēvs bij zaglis. Es vislaik ķēru vectēvu liku rokudzelžus, šaudijāmies ar *Nērf* ieročiem. Pat vectēvs pastāstija kā var izaukt papildspēkus.
Kādēļ tieši Jūs ir jāpieņem darbā Policijā?: Es vēlētos, lai jūs mani pieņemat jo esmu diezgan aktīvs spēcīgs godīgs un dažreiz esmu nikns ja mani nokaitina. Un kā jau rakstiju motivācijas vēstulē es gribu iet vectēva pēdās!
| 4 posms ; (( OOC SADAĻA )) |
Vecums: 13
Vārds: Kārlis
UCP: James
Iepriekšējā pieredze LSPD?: Ir esmu bijis citos roleplay serveros policists!
Vai spēsiet lietot lietotāja programmu discord [ OBLIGĀTI ] ?: Vienmēr
Vai nākotnē, spēsiet lietot lietotāja programmu TeamSpeek 3?: Varbūt jā
TheKeneddy, buddyy, James, 𝙀𝙨𝙠𝙖, pienvedejs02, Shaw, SnaxxXD, maarinns, Aleksej Nikolaev, Jankellls, SkyLine