Nu, tad ar ko lai es sāku.
Varētu sākt ar to, ka mans vārds ir Lauris un esmu 16 gadus vecs jaunietis kam ceļs līdz 17 jau vairs nav tāls.
Daudzi mani gan jau pazīst, ka kaut kādu "Wannabe" grafiķi, kas ik pa laikam mēdz uzšaut pāris avatārus vai arī sign'us. Taču šajā projektā - KICK, es esmu jau +/- 3 gadus. Tapēc baigi daudz nestāstīšu, vienkārši atgādināšu, ka tāds SkyLine arī eksistē jau šeit kādu laiku.
Pie datora es pavadu visai palielu daļu sava laika, varbūt pat pārak lielu, taču kas man to aizliegs vai ne tā? Agrāk visai bieži mēdzu spēlet tādas spēles kā - CSGO, PUBG, CringeNite, protams nevar aizmirst arī par GTA SA RP , ko es pedējā laikā spēleju visvairāk, jeb tā kļuvusi par vienīgo spēli, ko es spēlēju. Bez spēlem mēdzu arī darīt citas lietas, kā piemēram pagājušo gadu es biju kādu laiku nodarbojies ar "BMX" , taču tad sākās darbs vasarā, pēc kura es nepārak veiksmīgi pārnācu mājas, jeb mani tā normāli kaut kāds motociklists uz gājēju pārejas mēģinājis "No'DM'mot" ar ātrumu 60/70 km/h. Protams es jau profesionālis un viņam ne sūda nesanāca. Tikai pārsita man visu pieri pušu. Ārsti teica, ka tā ir haļava ka es dzīvs esmu, nu bet man vienkārši "High Rp" tapēc viss kārtībā. Tā negadijuma rezultātā es loģiski, ka nobiedēju savus vecākus tā neslikti, kas man pēc tā negadijuma saprotamu iemeslu dēļ, īsti neļava vairs braukāt ar riteni pa rampām un tēlot profesionāli, kā arī man pašam velme nav bijusi doties kaut kur āra pēc tā. Bez tā visa es jau esmu uz finiša taisnes sava pirmā izglītības dokumeta saņemšanai, jeb mācos es devītajā klasē, ko drīz cerams, ka pabeigšu. Agrāk arī es mēdzu visai bieži nodarboties tā saucamajām "Grafiķa" lietām, biju baigi mēģinājis uzlabot savas prasmes un tā tālak. Centos veidot mājaslapu dizainus, taisiju avatārus, sign'us, logo, nu visu ko varēju principā. Taču tas arī kaut kur aizmirsās un pametu es to padarīšanu. Devītā klase mani arī protams ir nedaudz samaitājusi un tagad ik pa laikam mēdzu ievilkt miera pīpi, jeb vienkāršiem vārdiem gāni, nu protams šī klase mani nav tik stipri samaitājusi, kā Shockinu, kas jau normāli LSD močī iekša, bet ir kā ir.
Tā īsumā, esmu tāds slinks rupucis, kas pēdēja gada laikā neko jēdzīgu nav darijis, visus iepriekšējos hobijus pametis un spēlējis tik datoru.
Šeit arī kāds vizuāls gabaliņš manis.
Gribētos protams parādīt sevi no labās puses, taču neko citu es neatradu.
Paldies, ka izlasiji šo bezsakaru, ja protams izlasiji.
čau, gaidu pieteikumu.
te nekā nav
yo, netroļļo tik.
Cerams kad uz palikšanu.
Sveiks,ceru uz palikšanu sakarīgs esi.
Veiksmi iekš servera!
Sveiks! Tu gan esi dzimis laimes kreklā! Tiekamies servisā! ;)
narkomāns. čau
Neko jaunu neuzzināju, prieks ka neesi kā shockins, vismaz, bet tuvu tam, neredzu jēgu kaut ko pīpēt un sekot pūlim, tas nav stilīgi, bet sveiks.
Sveicināts ierindās.
tajā brīdi paļubom drošibas josta nostrādāja un traumas netika gūtas xd
Nedraudzejies ar sockinu dzivosi garlaicigu dzivi, bet tomer kadu menesi ilgak. cau
caw
- If you don't like me then i'm sorry -
Bij' interesanti palasīt! Esi sveicināts! 😎
neizlasiju
P.S. cau
sveiks
Sveicināts!
Bija interesanti lasīt. Čau!
Sveiks!
Sveiks.
Sveicināts !
Yo!
shockins, SkyLine, Skrevele, Tominsh, Bosch, yanchux, Kristerrs, Artix, Zipps, Tropkillaz, Latvians, Snow, Edward_White, Angelis, swolex, Gozmit, ZeroFunk, 442240, buddyy, eslains, Trumpis, Pinuzis, Kiwix, rosearch, 𝙀𝙨𝙠𝙖, GLX, Devitais, Jankellls, ricardssb, biistamais, Aleksej Nikolaev, Сhrееру, Laurz, Skecets, Melnais, teoy, Ofkors, Ērms, ivanovs, Biggy, half-pedor, pienvedejs02, 518293182, Fushion Lv, FL3X, Pishkaa, Brazy, janiszaķumeditajs, GoblinX, sweathly, Kn0w, TrustR