Sveika tauta,mani sauc Kristers,esmu 14 gadus vecs zēns,esmu no madonas,biju izdomājis nedaudz pastāstīt par sevi,tātad,ka jau minēju esmu no madonas kā jau visi citi bērni,cilvēki apmeklē skolas iestādi,tajā skaitā arī es.esmu nedaudz vīlies savā pagātnē,kā arī nesen esmu atnācis no blakus projekta Play***** kā arī turpmāk uzturēšos tieši šajā projektā,jo zinot cilvēku attieksmi un administrācijas attieksmi,mani tas priecējā kā arī izdomāju tieši te palikt..kā arī cilvēku aktivitāte ir abrīnojama..dažreiz esmu dusmīg kā vilks ,bet tas vis ir dabiski,protams tad kad esmu dusmīgs savas dusmas nelieku uz citiem..protams viss biežākās spēles ko spēlēju ir (MTA,CSGO,Farming Simulator dažreiz uzspēlēju veco CS 1.6) :0,censos būt aktīvs cilvēks ar savām labajām īpašībām,cerams pieņemsiet tādu,kāds es esmu!
Ja vēlies kādu spēli uzspēlēt kopā uzmet man (PM) Gaidu!
Sveiks Krister,ceru ka turpināsi būt aktīvs serverī.
Veiksmi no manis.
Sveiks! Lai veicas!
Sveicināts! Esi aktīvs un sauc draugus.
yo. gl pacelt LSGD, jo vadītājs tur neko nedara.
Sveiks, lai veicas
Sveiks,gribētu redzēt no tevis vēl lielāku aktivitāti,veiksmi tev!!
chau krister
- If you don't like me then i'm sorry -
Esi sveiks! 😎
Sveicināts!
Sveicināts ,veiksmi.
Yo!
shockins, Ērms, PETER1ZZ, ivanovs, 𝙀𝙨𝙠𝙖, dandijs, LaMpAcKa, ppemka, SkyLine, SmokeY, Gozmit, FL3X, teoy, bLank, SnaxxXD, Sestais, half-pedor, buddyy, GoblinX, Pinuzis, TrustR, Сhrееру, Pishkaa, 442240, janiszaķumeditajs, Niknaaks, swolex, ChipyLV, Laurz, sweathly, Jankellls, VitaFruit, Devitais