bilde ko parada kad esi afk par ilgu
0
0
topic
[LSPD] Marija Vella
vilgale17
Lietotājs
1 atbildes forumā
Online: 2h 13m 11s
Redzēts 2019. gada 08. maijā, 16:31
Pievienots, 2019. gada 06. maijā, 16:50

TMoq17Z.png

LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS

"REKRUTĒSANAS UN APMĀCĪBAS DIVĪZIJA"

APLIKĀCIJAS FORMĀTS;

Iesūtītājiem:

Jābūt San Andreas štata iedzīvotajiem.

Jābūt vismaz 21 gadus veciem.

Jābūt nokārtotai San Andreas Štata izsniegtai B kategorijas vadītāja apliecībai.

| 1 posms ; Personālā informācija | 

Vārds, uzvārds: Marija Vella

Vecums:29

Dzimšanas datums:23/01/1990

Dzimšanas vieta: San Fierro Hospital

Štats: San Andreas

Tālrunis: 664730

Pilsonība: Amerikāņu

| 2 posms ; izglītība | 

IEGŪTAIS IZGLĪTĪBAS LĪMENIS ( Ar '' X '' iezīmēt nepieciešamo ) 

Augstkola [x] ; Asociāta grāds [ ] ; Bakalaura grāds [x ] ; Maģistra grāds [ ] ; Doktora grāds [ ] 

Iepriekšējā darba vieta: Los Santos Auto Konfiscētuve

Pašreizējā darba vieta: Bezdarbniece

Iegūtie sertifikāti ( Ja tādi ir ) :  Los Santos Auto Konfiscētuves sertifikāts

3 posms ; Departamenta noteiktie jautājumi | 

Vai Jums ir kāda pieredze, darbā kā Virsnieks?:  Nē.

Motivācijas vēstule: Esmu sieviete , kurai patīk drošība un kārtībā, kā arī palīdzēt citiem cilvēkiem. Esmu diezgan apņēmīga un gudra. Protu ļoti labi vadīt auto , jo vadu auto jau no 18.gadu vecuma , bet pirmoreizi pie stūres sēdos 15.gadu vecumā! Vēlos uzzskatīt šo štatu kārtībā. Los Santos pilsētā pagaidām ir nemieri un likumu pārkāpēji! Vēlos palīdzēt cilvēkiem kuriem ir kas gadījie un vēlos sodīt tos cilvēkus kuri pārkāpj Los Santos likumus! Kā arī protu apieties ar ieročiem , jo kādreiz mans tēvs bija mednieks un ne tik vienu reizi pamēģināju izšaut , un devos tēvam līdzi un šautuvi kur mācīja šaut! Protams klauīšu priekšnieka pavēlēm, došos uz visiem izsaukumiem cik vien būs spēka tik palīdzēšu! Vēlos kalpot Los Santos pilsētai kā Policiste !

Kādēļ tieši Jūs ir jāpieņem darbā Policijā?:  Esmu ļoti gudra un spējīga sieviete! Protu dažādus paņēmienus kas varētu likt pārkāpejam ciest , tajos gadījumos kad tas būtu vajadzīgs! Vēlos palīdzēt ikvienam Los Santo iedzīvotajam kuram ir vajadzīga palīdzība no policijas! Klausīšu priekšnieka pavēlēm , Nekad neatlaidīšu likuma pārkāpejus uz brīvām kājām! Nenozīmē ka esmu sieviete , ka esmu nevarīga ne vienmēr tā ir , arī sievietēm ir savs tu ! 

| 4 posms ; (( OOC SADAĻA )) | 

Vecums: 16

Vārds: Ričards

UCP: Vilgale17

Iepriekšējā pieredze LSPD?:  Diezgan Paliela

Vai spēsiet lietot lietotāja programmu discord [ OBLIGĀTI ] ?:  Jā

Vai nākotnē, spēsiet lietot lietotāja programmu TeamSpeek 3?: Jā

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 10 ( 244 skatījumi )
antons2212, scripy, Arcane, 𝙀𝙨𝙠𝙖, pienvedejs02, James, remuslv, Ērms, SnaxxXD, vilgale17