xd ko tu dari? xd
te nekā nav
@Gozmits es sapratu Karteli bus gruti atveidot tapec izvelejos ko vieglāku...
Vispirms izvēlies ko gribi rpot, nevis uztaisi topiku, pārdomā un taisi jaunu...
te nekā nav
@Gozmits Šoreiz šitas būs līz kamēr nenomirsim vai mūs Menti neizreidos utt..šītas līdz CK būs...
Tad Cartel De Sinaloa arhivēt? Cik tu vari taisīt tās frakcijas, nesaprotu..
@yostu ka to Carteli Arhive...
pipec xDD GL.
TOPIKS IR ZAGTS, LABRIT.
ieraksti blakus projektā meklētājā un atradīsi visas veidotās frakcijas.
Bled tu slims esi es pats vinu taisīju tev nesaprast..
Izskatās ļoti nesološa frakcija, max cik jūs ilgi pastāvēsiet ir nedēļa vai palaimēsies tas, ka tu savāc pilnu frakciju ar nonerperiem un sāksies trobelis iekš servera, nelegālo organizāciju vietā es tev neizsniegtu frakciju un vispār atļauju veidot frakciju, pirkais ko vaidzētu izdarīt ir pārbaudīt tavas roleplay prasmes vai tu vispār spēj tik lielu vagu panest.
•Rule number 5 : Don't show no love.Love will get you killed.•
@Biggy Sorry bet mana frakcijas bus tie kas normali RPo un vēlās atveidot lomuspēli... es spēju panest
tu centies apzagt cilvēku pie bankas durvīm, malacis !
@7n4_ Kaut ko nēēsi sajaucis...es rpoju tagad pa Dillimori,
normal
Taču atļaujat viņam erpot,lai parāda ko var izdarīt...Un tad kritizēt es neko nesaku ,bet vajag nedaudz dod iespēju viņam, parādīt sevi no labās puses....
Fucking yo shawty before she leavin
9Boz, LVnooB, alexdell2, Emilciks, timaballs, Čivrix, MaryJane, DidzzyS, Joyx, fletcher2, pidars, Logix, Dinčaa, dandijs, Valchhaaa, Hačiko, adn384, Fructzzz, Angelis, ivanovs, juppi, Ofkors, Fushion Lv, klaxzy, Tankists, gg_Billy_gg, makaveli, janiszaķumeditajs, Roxbyyy, Ērms, Laurz, Baltais spēks, Daave, 518293182, wazijs, Devitais, ricardssb, bLank, Biggy, FLESLV, oskaarrsj, GLX, Cosmoss, teoy, sweathly, Sestais, EBK, half-pedor, SkyLine, esketit., SnaxxXD, SNAKE, Gozmit, TrustR, Pluto, Fosiks, VitaFruit, durkaklis, Berzoe, PAW, Jankellls, FL3X, realduksitis, pienvedejs02, sneik, Twulkz, Scrubs, eslains, lencijs, Tommy, Luwii, SmokeY, Niknaaks, sensejs, Pishkaa, Melnais, Skecets, ViensDivi3, Zupinshh, GoblinX, Miksens, 𝙀𝙨𝙠𝙖, buddyy, Kiwix, Сhrееру, naurz, Trumpis, Artis18, Andzins, Vyaceslav, dashshev4, 442240, Kn0w, SAMMLUNG, asdasdasd, Zipps, mirasovtimur, Buda, maarinns