Curriculum Vitae [CV]
Vārds, Uzvārds - Terez Korff
Dzimšanas gads, vecums - 1993 - 26 gadi.
Personas kods - 130193-29182
Fiziskā un deklerētā dzīvesvieta - Los Santos, Dzīvoklis-2.
Darba pieredze, pilns izglītības apraksts - Man ir liela darba pieredze, esmu bijis jebkur pieņemts darbā par Ziņu Dienesta darbinieku, esmu bijis Fotogrāfs, Sporta Ziņu Vadītājs, Laika Ziņu Vadītājs, kā arī vienā Ziņu Dienestā biju Priekšnieks, tad pēctam biju vel San Fierro Ziņu Dienestā Pasākumu Organizētājs. Nezinu kādas darba vakances jums šeit Los Santos'ā ir pieejamas, bet vēlētos būt viens no augstākstāvošajiem, jeb priekšniekiem, vai Priekšnieka vietnieks, ja jūs mani nevariet pieņemt par šo amatu, tad noteikti gribētos būt par Pasākuma organizētāju. Man ir pieredze būt par Ziņu Dienesta Priekšnieku, bet var arī par priekšnieka vietnieku. Es stabili varētu noturēt finanšu līdzekļus Los Santos Ziņu Dienestā, esmu pabeidzis Los Santos Koledžu.
Papildus izglītība - Los Santos Augstskola, maģistra grāds.
Izietie kursi - Pasākuma Organizētāja kurss, Priekšnieka Vietnieka kurss, kā arī Fotogrāfa, mākslas kurss.
Licenžu kopija- Autovadītāja Apliecība (Terez Korff) - Los Santos Autovadītāja Apliecība.
Pases kopija- Vārds, Uzvārds - Terez Korff
Dzimšanas gads - Janvāris 13, 1993
Dzimums - Vīrietis
Rase - Melnādains
Attiecību statuss - Neprecējies
Vadītāja Apliecība - Ir
Ieroču licenze - nav
Dzīves vieta - Los Santos
Biogrāfija -
Ē-pasta adrese - t.korff@gmail.ls
Telefona numurs - 452896
Darba pieredze - Esmu bijis aktīvs, darba noslodzē, darbinieks San Fierro Ziņu Dienestā, esmu bijis arī Priekšnieks San Fierro Ziņu Dienestā un arī Las Venturas Ziņu Dienestā bijis, fotogrāfs, pasākuma organizētājs, Ziņu vadītājs. Domāju man ir labi ar gramatiski pareizu rakstīšanu un nebūs problēmas nekur!
Ar cieņu Terez Korff. Datums: 05.05.2019
Personas paraksts: t.korff
Atceļu CĪ-Vī, atradu citu darbu.!
-TC-
PETER1ZZ, TheKeneddy, Suprime, babushka, Radiators, Angelis, Rove, Zupinshh, Ambalis, Megiii, ruslans, Venom, DenzBen, quickasfuck, Ghostz, ItsDev, valters, gg_Billy_gg, SnaxxXD, buddyy, 𝙀𝙨𝙠𝙖, alexdell2, Artis18, Laurz, Gozmit, Sestais, kenixzx™