Vajadzīgās prasības, lai pieteiktos Gamemaster.
Ar X atzīmē prasības kuras ir izpildītas!
• Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Jābūt aktīvam forumā, un jāpārzina servera darbošanās struktūra [ x ]
• Brīdinājuma līmenis forumā nedrīkst pārsniegt 3 [ x ]
• Jābūt vismaz 15 gadus vecam [ x ]
• Serverī nedrīkst būt vairāk par 3 aJailiem. [ x ]
Ja 3 no prasībām neatbilst, tālāk vari nerakstīt!
Anketa
Tavs vārds: Mārtiņš
Iepriekšējie nickname: HUF'
Tavs vecums: 18
Izveidotie personāži un frakcijas kurās darbojās: Cody Miller - Los Santos Auto Konfiscētuves Vadītājs
Pieredze kā Gamemaster: Mana pieredze ir pietiekoši laba, lai spētu apmācīt spēlētājus.
Pieredze Roleplay jomā: RP'oju kopš 2015.gada. Esmu atveidojis lomuspēli nelegālajās organizācijās, gan legālās organizācijās. Biju ieņēmis lielu pauzi, bet esmu atgriezies, lai turpināt un atveidot lomuspēli.
Vai kādreiz esi sodīts par kādu OOC Termina pārkāpumu?(Mūsu serverī): N/A
Ja esi, tad cik reizes?(Norādīt zemāk visus pārkāpumus[/history]): N/A
Iepazīstini mazliet ar sevi(Ja ir sasveicināšanās links, tad ieposto to!): Tātad.. mani sauc Mārtiņš, dzīvoju Rīgā. Esmu 18 gadu vecs jaunietis. Nemācos, pagaidām sēžu mājās. Bet drīzumā taisīšos lidot uz Vāciju, lai iepelnītu nedaudz naudiņas. Spēlēju tikai MTA RolePlay, un pārsvarā sēžu mājās.
Kas Tevi piesasta kļūt par Gamemaster tieši iekš mūsu servera?: Redzu, ka administrācijas sastāvā ir pietiekoši pieredzējuši cilvēki un ar svaigām galvām, lai iegūldītu laiku serverī. Vēlos tikt šajā administrācijā un palīdzēt viņiem visā, cik vien spēšu.
Motivācijas vēstule(250 vārdi kā minimums): Nezinu.. ko tieši rakstīt. Bet nu ko, esmu parasts cilvēks un pašreiz arī mta.kick.lv spēlētājs. Piesakos uz GameMaster, jo skatos, ka drīzumā tiks atvērts serveris. Un domāju/redzu, ka būs arī nepieciešams kāds GameMaster's. Nu lūk... esmu šeit un gatavs iegūldīt savu laiku, tieši spēlētājiem. Un centīšos būt perfekts citu acīs, jo prekš manis tas ir svarīgi. Vēlos palīdzēt jaunajiem spēlētājiem, gan pieredzējušajiem spēlētājiem, jo domāju tas ir pats galvanais ko ir jādara. Vēlos tagad padomāt ar savām melnajām šūniņām, un iemācīt kaut ko jaunu ''jaunajiem spēlētājiem'' iekš lomuspēles. Bet nu labi... viedokli būs tāpatās jāizsaka Jums. Ar cieņu, HUF' !
Sveiks Mārtiņ "HUF" esmu izlasijis tavu pieteikumu un izlēmu ka došu tev zaļo gaismu. Cik sapratu tu nekur nemācies,nestrādā ,
tev ir daudz brīva laika. Pārzini visas nepieciešamās komandas, kā arī lomuspēli un ir velme pievienoties komandā. Ko vel vajag???
Esi sakarīgs , spēles uzraugi tik tiešām ir vajdzīgi. No manis Jā vēlu veiksmi!
Izlasiju pieteikumu, izskaties diezgan lādzīgs pretendents. Vecums arī pienācīgs, domāju ka muļķīgi nerīkosies. Rekomendācija.
Pieteikums sakrīgs, pareizrakstība vietā, par.
https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608
Domāju ka tiksi galā, Rekomendācija.
Ja ir vēlme palīdzēt tad why not, galvenais lai nezūd motivācija. Par.
Sveiks, HUF!
Esi jau saņēmis savu amatu.
Paldies, ka iesūtīji, veiksmi serverī, uz tikšanos.
MTA.KICK.LV Administrācija.
Twizzy, Jitzie, dandijs, esketit., Devitais, Sneaky, 𝙀𝙨𝙠𝙖, juppi, Tropkillaz, Luwii, ivanovs, Artix, Vitautas, Redman, swolex, SmokeY, GoblinX, Angelis, OVARTS, Laurz, Pinuzis, Loews, Ērms, sensejs, biistamais, SnaxxXD, makaveli, Glaabeejs, bLank, 9Boz, Marks, Andzins, Heirloom, Olwdy, UMEH, laescobare, CIISINS, Patriots, GeNesiS, Flexatron, Brazy, shockins, Gozmit, Skecets, Danex, 518293182, 442240, walZ, ItsArtis, GLX, FizzyS, Jankellls, K1kapS, Biggy, Burakz, Guzman , Berzoe, FreshCat, Big_Chungus, Sandzei, labdaris, Roxbyyy, wazijs, yungANLXRD, sketijs, Danno