Izklaides stūrītis
topic
Eractus Scotion - Latvijas Himna [TS3]Pievienots, 2018. gada 16. jūlijā, 15:14
Patiesībā man neliekas smieklīgi to,kad kaut kāds daunis piesmej Latvijas Himnu .PAZORS
Pēdējo reizi rediģēja Balto Spēks, 2018. gada 16. jūlijā, 17:04.
kautkāds sīks mudaks
Respect īsts latvietis
Profesionāls maziņš dziedātājs!
Nu lai dzied, ceru ka nebūs tam puisītim kauns par šito video pēc 4 gadiem. Bet nu drosme puikam.
Man arī kautkas saistīts ar Eractusiņu
Čau tas es
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 50 ( 2919 skatījumi )
DriverOG, dandijs, Lauronja, Zimby, ivanovs, Karchiks, NXTHING, TheCrazyRolands, Laurz, IceKing, ....., Devitais, 518293182, Tomss, Megiii, esketit., sensejs, sweathly, Miksens, Olwdy, biistamais, Ponijs, 442240, Burakz, XerisLV, MMD, Tupele, Kqastr, PiePutnis, Maiznieks, durejs, Krisic, adn384, GoblinX, linceens, Pon4iks, Pablo, SAMMLUNG, Beazzy, Balto Spēks, Brazy, GLX, KendRick, Siierins, labdaris, rolanddis, Unicorn, shockins, lancer, 9Boz
DriverOG, dandijs, Lauronja, Zimby, ivanovs, Karchiks, NXTHING, TheCrazyRolands, Laurz, IceKing, ....., Devitais, 518293182, Tomss, Megiii, esketit., sensejs, sweathly, Miksens, Olwdy, biistamais, Ponijs, 442240, Burakz, XerisLV, MMD, Tupele, Kqastr, PiePutnis, Maiznieks, durejs, Krisic, adn384, GoblinX, linceens, Pon4iks, Pablo, SAMMLUNG, Beazzy, Balto Spēks, Brazy, GLX, KendRick, Siierins, labdaris, rolanddis, Unicorn, shockins, lancer, 9Boz