http://www.bildites.lv/a/gr3yezxv#bgzwjvhg
Vendetta Racing Team
"IC"
"Kad puiši ieradās pilsētā tiem nebija nekā,patiesībā, kādi tur puiši ja mana maziņā bija ar mums"Smejot noteica Christian's,"Mēs neesam nedz ļauni,nedz pārāk draudzīgi.Un noteikti mēs sevi nesaucam par bandu."
Mēs esam ļoti interesanta ģimenīte,jo mēs tīšu prāt kaitinam pilsētas policiju un mums noteikti patīk liels ātrums,jo tikkai tās desmit sekundes no starta ir svarīgas.Nav svarīgi cik mašīna sānslīdē izspolē,vai kas cits.Tikkai tās desmit sekundes.Mēs cienam Policista professiju,bet šeit viņi ir tādi mūllāpi,ka mums nav ar tiem nekā kopīga.
"Ak,es nedaudz aizpļāpājos",nosmejot noteica Christian's"Tātad,mēs ieradāmies pilsēta bez graža kabatā,bet nu mums ir viena no ātrākajām un manevrēt spējīgākajām mašīnām šajā nolādētajā pilsētā." Christian's turpināja:"Un ko nu,man iešāvās ideja,nopirksim māju,saķīlēsim mašīnas un katru piektdienu varētu pa kādam dragreisiņam doku taisnītē,vai kādā citā nomaļā vietā,protams pēctam varētu kārtīgi iztracināt ierēdņus.*Pēc brīža iezvanās tālrunis,Christian’s to paceltu un viņa sejas izteksme pēkšņi krasi mainītos.*”Atvainojiet,man ir jādodas”Viņš noteica un vairāk mēs neko par viņiem nezinam,vienīgais ir tas,ka viņus redzam vēljoprojām ielās..
"OOC"
Organizācija piekopj auto uzlabošanu,dragrace sacīkstes un policijas provukāciju piesaistot sev uzmanību.
Organizācijā roleplay ir svarīgs auto jomā un protams nepārkāpsim jau pārējos terminus.
Organizācija nepieder pie nelegālo organizāciju daļas,jo netirgo ieročus,narkotikas un neceņšas konkurēt ar pārējām nelegālajām organizācijām.
Varēji variāk sarakstīt, taču GL.
Šitais arī redzēt neskaitāmi daudz reizes.
gribu redzet kas te sanaks....
xd rēcigs. kubitim ir video ar tavu skillu. reisers ble. policijas provucesanas noteikuma parkapums jau storya, naised
nu ka sakas moz tresa iepostota nelegala f3 5 dienu laika bus пушка
ps nicest domenik toreto citatini, moz jumsari ig bus toreto niki obligati ielieciet brian okoner
Kāda šeit liela tipa organizācija, ja tu pat īsti RolePlay nemāki?
Anyway - GL, bet es zinu, kad šeit nav jēga uz neko cerēt.
nu skaties man te Pončik, neaizmirsti kad tevi apēdu
Šaubos, ka varētu sanākt kas labs, taču GL. Neesmu tevi In-Game redzējis, tāpēc vēl vairāk par tavu RP līmeni nevaru pateikt, kā jau teicu - GL.
4Pakas Crip - Kordell Green
W/S ARMENIAN POWER - Said Avdalyan
Rollin 30s Harlem Crips - Douglas Bullard
52/92 Pueblo Bishop Bloods - Demetrius Lott
edaj ble, huli janem uzreiz vendetta jaiesaista ble
originalak ludzu
pilnīgs pajols
Tikko pamanīju, kad tu atkal sevi apkauno.
P.S - Aklais bezsmadzeņu radījum, šeit ir privātās organizācijas UZŅĒMUMI, nevis kaut kāds autisms, kurš pieder pie Illega.
počik lūdzu, neraksti neko vairāk.
Sī - Vī paraugs.
IC
Vārds, uzvārds :
Tautība :
Dzimums :
Vecums :
Telefona numurs :
B kategorijas license ir? ja ir, tad kāda cita apliecība ir? :
Åtrašanās vieta :
Maza motivācija ((25 vārdu apjomā )) :
Ko darītu labu organizācijas labā? :
Vai esi bijis kādā organizācijā sakarā ar sacensībām? :
((OOC))
Vāŗds :
UCP :
Vecums :
RP Prasmes līmenis 1-10 :
Braukšanas prasmes līmenis 1-10 :
IC
Vārds, uzvārds :Alex Droger
Tautība :Anglis
Dzimums :Vīrietis
Vecums :30
Telefona numurs :
B kategorijas license ir? ja ir, tad kāda cita apliecība ir? :Nē tiaki B bet gatavojos nolikt A!
Åtrašanās vieta :Jūsu Hodd
Maza motivācija ((25 vārdu apjomā )) :Tātad mazliet jūs mani pazīstat un domāju ka tas ir plus, jo ja paņemsiet svešu viņš pakrāps vai kautko vēl lsiktāku un arī Roman man visu pradaīju tākā es visu zinu!
Ko darītu labu organizācijas labā? :Visu kas būtu nepieciešams!
Vai esi bijis kādā organizācijā sakarā ar sacensībām? iemžēl ne bet esmu bijis līdzīgā!
((OOC))
Vāŗds :Arturs
UCP :XerisLV
Vecums :13
RP Prasmes līmenis 1-10 :Nu pamēram 7-8
Braukšanas prasmes līmenis 1-10 :Nu tur ausktāk 8-9
IC
Vārds, uzvārds : Andris Poga
Tautība : Amerikanis
Dzimums : Virietis
Vecums : 25
Telefona numurs : 844369
B kategorijas license ir? ja ir, tad kāda cita apliecība ir? : Ja
Åtrašanās vieta : Tagad atrodos Los Santos cietuma
Maza motivācija ((25 vārdu apjomā )) : Maku braukt labi, cilveki mani ciena ieraugot mani, bet taja diena es saku nepipet, civleki neciena mani vaira.
Ko darītu labu organizācijas labā? : Ceru pinemsit mani, es labs kandidats, cilveks ar pieredzi
Vai esi bijis kādā organizācijā sakarā ar sacensībām? : Ja LSPD kera mani
((OOC))
Vāŗds : Andrey
UCP : yerdnA
Vecums : 14
RP Prasmes līmenis 1-10 : 6-10
Braukšanas prasmes līmenis 1-10 : 7-10 nu aukstums site labaks neka rp limenis un iq
Frakcija anulēta, iemeslu pm.
~TC~
https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608
tomasss, PETER1ZZ, LaKush, hoodsta, Angelis, Patriots, Vilnizz, Kontaz, ivanovs, vnkJohns, Brazy, Iphone82, OpisLV, half-pedor, Filipolv, Krisic, Wolfijs, XerisLV, 9Boz, PiePutnis, Beazzy, Growsmile, GLX, Aris, Kubitis, MMD, 442240, KendRick, labdaris, shockins, adn384, Ērms, Pablo, rolanddis, ItsArtis, SAMMLUNG, Gozmit, durejs, Danex, Pon4iks, SilentOne, NXTHING, 518293182, FreshCat, ArtisLV, wazijs, Redman, Guzman , Maxime, JayB, Balto Spēks, Siierins, naurz, primeyeez, Klinklens223, Biggy, lancer, linceens