Sveiki visiem!
Mani sauc Megija, esmu 18 gadus veca. Dzīvoju tādā vietā, kuru sauc par Ezeri, bet nu jau otro gadu mācos Rīgā (RTRIT) par vizuālo tēla stilistu. Dzīvoju kojās, Purvciemā, netālu no Minskas. Vai esmu domājusi, ko darīšu pēc skolas pabeigšanas? Noteikti un pilnīgi nē. Mācīties jau tagad negribas, gan jau iešu strādāt kādā RIMI vai arī ar savu profesiju iespējams varēšu dabūt darbu.
Ar RolePlay mani iepazīstināja mans brālis Toms, atceros, ka sākumā biju galīgs nūģis, bet nu jau, manuprāt, manas RolePlay prasmes ir palikušas daudz, daudz labākas. Kāpēc es spēlēju aizvien? Nav ne jausmas!!!! Citreiz ir brīvs laiks un kad galīgi negribas neko citu darīt kā sēdēt istabā, tad nav slikta ideja iepazīt citus cilvēkus internetā. Un tomēr jau niez aizvien tie nagi niez, interesē cik tālu ir tas LV-RP...
Brīvajā laikā es dziedu ansamblī un korī, es tiku arī uz Dziesmu svētkiem. Wuhuu! Lieku arī autovadītāja tiesības. Un vēl pārsvarā vakarā eju ārā ar draudziņiem, arī uz Vecrīgu aiziet kādreiz, aktu zālē dziedam un baudam dzīvi. Brīvdienās cenšos braukt uz mājām, pavadīt laiku kopā ar ģimeni.
No visa pa kaut ko mazlietiņ, sastapt mani variet arī TS. Unnnnnn .... neņemiet ļaunā, ja man gadās, ko aizmirst, diez gan liela pauze ir ieturēta. ?
Nu sveicināti !
es sikais lohins izpis mani <3
Nu sveika Megij! Prieks redzēt kādu pretējās dzimuma pārstāvi iekš KICK.LV, lai veicas!
Labs vakars, neesmu pārliecināts, bet iespējams vēl atceros Tevi no laika, kad vēl spēlēji, anyways, lai veicas un izdodas ieplānotais!
https://revivedera.com/collecti…akes-t-shirt-2
Varēji likt avatarā savu bildi, lai thirsty sīkie redz, vai arī esi modele?
LVRP is dead.
cau, atceros tevi, ja tu esi tā, ko es domāju.
te nekā nav
labrit
čau
Iedo numuru :33333
Iespējams atceros tevi. Sveicināta iekš KICK.
Toma autista māsa, helou
eu a henrijs112 te spele
Sveiks, lai veicas
Nu čau Megiii, šķiet ka sāki ar Play****, bet varbūt kļūdos esmu dzirdējis gan ko labu par Tevi un ar sliktu, bet jā.. Sveika.
nomain signu pizda acis tak ed ara bled kamer rakstiju ko tur sarakstijusi esi
bet ja cip cau
Uhhh gove gunta čau ;)
Sveikiņi, dzērāji. Veiksmi.
Sveika! Lai veicas ar dziedāšanu! Un GL ig!
SkyLine, saulstarins, Jitzie, samantiina, sukamaniramurs, Murish, Ryan Gosling, fletcher2, dandijs, Sneaky, RaspyS, lucijagnese, Assassin, yanchux, Guzman , Rūdolfs, Richardo, Radiators, Madryy, Vanaags, TheKeneddy, IceKing, NXTHING, , Megiii, durejs, Laurz, sllasx, 𝙀𝙨𝙠𝙖, banots_lietotājs, Filipolv, linceens, Kqastr, SAMMLUNG, GoblinX, Beazzy, Skecets, Maiznieks, i killed myself, primeyeez, Lietotajvards, Samanis, shockins, 518293182, ivanovs, fantastiK, rolanddis, MMD, Brazy, half-pedor, Kubitis, LaKush, Unicorn, archerrylv, OpisLV, Gozmit, Pablo