bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Tēlu dzīvesstāsti
1
0
topic
Kolkin Traktar
Kolkin
Lietotājs
8 atbildes forumā
Online: 12h 24m 15s
Redzēts 17. aprīlī, 00:11
Pievienots, 13. martā, 01:05

2001 Gadā 1 Janvārī pasaulē nācis puisītis vārdā Kolkin Trakar. Idlewood rajona apstākļos Kolkinu auklēja viņa māte, Natasha Feģa,bet viņa tēvs Nikolajs Traktar bija cietis smagā avārijā, taču Kolkina tēvs avārijā uz Santa maria beach šosejas gājis bojā. Taču bērnībā Kolkinu auklēja tikai viņa māte, tie posmi, kamēr Kolkins izauga līdz pilgadībai bija smagi, jo gāja, gan grūti, gan viegli, taču kopumā slikti.

____________________________

Kamēr Kolkina māte, Natasha auklēja pašu Kolkinu, pretēji pie viņiem mājas bija ieradušies Natasha's vecāki, tikai tāpec, lai apskatītu mazo Kolkinu, taču Natasha's vecākiem mazais Kolkin ļoti iepatikās. Pēc kāda laika, kad māte Natasha Kolkinu izaudzināja līdz 12 gadu vecumam, Natasha bija ļoti laimīga, ka Kolkins ir ļoti veselīgs bērns. Kolkins pēctam kad izauga centās apraudzīt pilsētu, kā arī grūtos brīžos viņam palīdzeja Natashas jaunais vīrs, kā arī pati Natasha. Kolkin bija centies jau lēnām sākt uzņemties savos 12 gados nelielu atbildību, lai varētu būt drošāks, gan uz ielas, gan mājas apstākļos. Kolkin arī saskatoties raidījumus par auto, atcerējies kad viņiem pagalmā stāv tēva 30 gadus nostāvējušais auto. Kolkins ņēma savas zināšanas pie rokas un gāja darboties gar auto vairākus gadus.

______________________________

Kolkin 18 gadu vecumā:

Kolkin vecākiem bija ļoti smagi brīži lai Kolkinu auklētu un izaudzinātu līdz 12 gadu vecumam, taču pēctam Kolkin bija ilgi gaidijis savus 18 gadus, lai varētu ietusēt ar draugiem un doties savos krust ceļos. Kolkins, kad bija saniedzis savus 18 gadus, bija sācis meklēt savu pirmo darbu un savas mājas. Darbu Kolkinam bija atrast viegli, jo no 12 gadu vecuma bija darbojies gar mašīnām un skatījies daudzus raidījumus. Kā arī savedis kārtībā tēva veco mašīnu kas bija atstāta paglmā vairāk kā 30.gadus. Pēc kāda laika Kolkin bija pabeidzis tēva retro auto un pārdevis to lai saņemtu naudu. Nedēļām ejot Kolkins uz ielas satika Rocky Creed ar kuru viņš ātri sadraudzējās un palika pa draugiem. Pēc 2 dienām Rocky uzvanīja Kolkinam un pateicis kad ir atvēris auto servisu un piedāvājis Kolkinam darbu. 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 18 ( 92 skatījumi )
Skrevele, Edziks, paklaxjss, Kolkin, ELSB, Artix, Draugs, Sharper, Saulgreezy, dandijs, Psychicaut, Savage, tavsmurgs, gerachnik, Liepinshh, Supreme, nauriks, Scrubs