bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par administrāciju
0
1
topic
{Sudzība} Victor Shepard
Umpis
Lietotājs
3 atbildes forumā
Online: 2h 9m 09s
Redzēts 10. martā, 11:50
Pievienots, 4. martā, 21:42

 

Tavs lietotājvārds: Umpis/ Johnny Burbur

Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Victor Shepard

Iesaistīto personu lietotājvārdi: Nezinu vairs

Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Fuzis man saka draudet ka iemetis uz 2h ajail, par to ka kip cardmoju un visu serveri trolloju un atsakas man ss atsutit, ja vins man atsutitu ss un piem tur butu tocna es ka cardomoju lab tad atsedetu to 1h ajail bet nu citus par cardm met uz 30min un es saku ka vins netaisnigi ir izdarijies. Recku ir ko man vins pmos rakstija 

Pierādījumi: https://imgur.com/a/A11VZdM

Komentāri: Nav komentaru

Pēdējo reizi rediģēja Umpis, 4. martā, 21:43.
juppi
Servera administrators
Frakciju komanda
Lietotājs++
231 atbildes forumā
Online: 33d 3h 51m
Redzēts 16. aprīlī, 23:01
Pievienots, 4. martā, 21:50
0
post

Tu ienākot serverī izdomāji ļoti forši patroļļot, sākumā biju parasta felony stopā ar personu, pirmo reizi izsmērēji mani ar visu pd mašīnu un personu, ko noturēju. Otro reizi tu atkal izsmērēji, bet tikai mani, tad man sāka nobesīt, jo redzēju kā tu nesies citos pārējos arī, tad aizgāju tevi reconot, tev bija nošķilta mašīna, ko ar čomu prosta ar savu ferrari triecoties vairākas reizes iekšā aizstūmi safixot.

 https://imgur.com/a/Uc3BT0t , lūdzu, ja tev tas tik ļoti vajadzīgs, pirmajā skrīnā nekas nav varbūt saprotams, bet tu tikkop biji ienesies randomā, tīri braucot taisni izdomāji iepist viņā, tad otrajā un trešajā tu ar savu ferrari izdomāji iepist vel vienā randomā, un tavs čoms, ko reconoju pārbraukt pāri viņam vispār. Ceturtajā un piektajā jūs veiksmīgi nonesāt čomu uz moča, izsmērēji tu pirmais viņu, pēctam tavs čoms ar bembi vēlreiz viņu notrieca. PALDIES.

Plus, tu raudāji man pmā, iztraucējot vairākas reizes situāciju, loģiski, ka es būšu nobesijies, pēctam vel PM'ā rakstot man kaut ko. Jails bija patiess un tu pats zini to, blatojot, ka pasūdzēšotos augstākstāvošam administrātoram, tas tevi nekur tālu nenovedīs. Kā arī man, nevajag neko tev mest, kā pierādijumus, to vari pajautāt jebkuram.

Pēdējo reizi rediģēja juppi, 4. martā, 21:50.

 

Jitzie
Foruma Moderators
Vadošais administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Veterāns
Discord Moderators
Sanity
1178 atbildes forumā
Online: 158d 15h 53m
Redzēts 23. aprīlī, 00:01
Pievienots, 4. martā, 21:59
0
post

administrators ievietoja pienācīgu situācijas paskaidrojumu un ekrānšāviņus ar veiktajiem pārkāpumiem.

administratora pienākumos nav uzrādīt tev pierādījumus un domāju, ka šajā situācijā pašam ļoti labi jāapzinās, ka pārkāpi noteikumus.

sūdzība nepatiesa.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0