Tavs lietotājvārds: Ricins
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Retep Neo Toidi
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Es un viņš
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Pēc manam domām nepaties jail
Pierādījumi: Es sezu jail, kādi pierādījumi.
Komentāri: Tātad, bēgu no mentiem. Saplīsa mašīna iepisu pay n spray. Salaboju mūku talak. Aizmuku, nevarēja noķert un iemeta jail par PG, jo kaut kāds no viņu puses pussy gājiens. Cik reizes esmu redzējis, kad džeks chase laika salabo un muk talak un džeks nav tikts jailots. Vienkārši, džeks nevarēja segremot, kad aizmuku beigās.
es nebiju pārliecināts par to, vai īsti pienācās jails, paralēli tevi chasojot konsultējos ar dandiju, naurēnu un ELSB. kad saņēmu atbildes, ieliku tevi jailā.
un par kādiem pussy gājieniem tu runā, ja chase laikā brauc paynspray?
Kā pilnīgi dabīgi, iebraucu un salaboju. Kam tad vins domāts ir. Tad kad jūs mīzaļi labojat savas mašīnas ar ad spējam tad neko. Pitojat vēl utt. Ahuječiji esat vispār. (Dandija, ELSB un naurena skaudīgi cilvēki kuri uzēdušies uz mani, soo viņu viedoklis man vispār ir zem dirsas. Ko vispār bomzis naurens kā GM var ieteikt. Viņi vispār tur visi trīs sūkā uz riņķi viens otram. Labi Dandijs vēl okey, bet Nauris un ELSB geji.) Konkrēts mīzaļu gājiens. Cik reizes esmu redzējis, kad chase laika salabo un iesprosto. Bet Tu nepaspēji.
Sodīts.
biju discordā ar viņiem visiem, tātad jautāju kopīgi visiem, ja elsb nedzirdēja un neatbildēja, tad es to nepiefiksēju.
Jā, ko tad es parastais nemirstīgais panākšu. Fujaks sanak Reku mg ble taisa. Dvj iemetat man katrs logus vēl no 23-24. Paskatīsimies tos arī.
Sāksim ar to, ka es nebiju iesaistīts chase, bet patrulēju. Esam visi sarunā, jo bijām caur LSPD personāžiem un sarunājamies tur kā IC rācijā, to neviens nav aizliedzis, ņemot vērā, ka netiek izmantots TS3, tad mēs izmantojam discordu.
- PNS nav domāts tam, lai labotu mašīnas chase laikā, citi spēlētāji tiek sodīti, Tu neesi nekāds izņēmums.
''Kā pilnīgi dabīgi, iebraucu un salaboju. Kam tad vins domāts ir. Tad kad jūs mīzaļi labojat savas mašīnas ar ad spējam tad neko. Pitojat vēl utt. Ahuječiji esat vispār. (Dandija, ELSB un naurena skaudīgi cilvēki kuri uzēdušies uz mani, soo viņu viedoklis man vispār ir zem dirsas. Ko vispār bomzis naurens kā GM var ieteikt. Viņi vispār tur visi trīs sūkā uz riņķi viens otram. Labi Dandijs vēl okey, bet Nauris un ELSB geji.) Konkrēts mīzaļu gājiens. Cik reizes esmu redzējis, kad chase laika salabo un iesprosto. Bet Tu nepaspēji.''
Chari, tu viņu pats šeit iesaistīji...
Jitzie viņu iesaistīja pirmais randoma. Juppi brīdinājumu un naurenam, nav iesaistīti
neviens nevienu neiesaistīja randomā, juppi arī ir iesaistīts un nauris vēl jo vairāk.
lūgums beigt postot zem topika, ja ir vēl kādas pretenzijas, vari rakstīt man privāti vai chatboxā.
Jitzie, nauriks, Skrevele, keyglock, Assassin, paklaxjss, Gakisons, dandijs, Psychicaut, Ricins, jurislips, Liepinshh, FL3X, figura, Draugs, Maruzha, PETER1ZZ, Kurts, Loews, Kriksis, Sharper, pasarti, Leonchiks, archaa, Kristiāns, Raivis, 518293182, n1k0lajsxd, Kristherz, sukamaniramurs, Kamars, GaraiS, samantiina, sencis., yanchux, juppi, ELSB, hoodrat, gerachnik