• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [x]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [x]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [x]
Anketa
Vārds: Deivids
Vecums: 15
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): Trapkk
Izveidoto personāžu saraksts: 2
Pieredze šāda veida amatā: ļoti liela pieredze esmu bijis GM Flexā un AD TrueLv
Pieredze lomuspēles jomā: Pēc manām domām pieredze ir liela, jo esmu bijis staff RP serveros
Servera /history ekrānšāviņš:
Motivācijas vēstule:Labvakar, labrīt, labdien, nezinu kad jūs šo lasāt. Es teiktu kad būtu ļoti liela man iespēja tikt jo pieredze kā staff ir, TrueLv biju ļoti aktīvs 300+ reporti un daudzus eventus vadiju un tas padevās, tapēc domāju kad esmu piemērots šitam amatam, Es būtu aktīvs katru dienu un palīdzētu cilvēkiem kuriem tas ir nepieciešams, jo esmu draudzīgs arī īstajā dzīve. Ļoti padodas palīdzēt cilvēkiem kuriem tas ir vajadzīgs. Ir pieredze ka gm, zinu visas komandas, nu ar gm īsti nevajag visas komandas jo gm uzrauga serveri tikai. Arī būšu izpalīdzīgs eventos ja liks man kautko darīt, arī iekš discorda ja vajadzēs palīdzēšu jo patīk palīdzēt cilvēkiem. Palīdzēšu staffam ar staff lietām ja mani uzaicinās kautko darīt vienmēr būšu gatavs. Būšu priecīgs ja pieņemsiet bet nav tikai vecums.
lol ne. tavi uzskaitītie pat neskaitās rp serveri un motivācijas ir šausmas.
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
(-.(-.(-.-).-).-) <---- kiniesu mafija uzmanies
Domāju ka ar šo pietiks, lai pieteikums tiktu noraidīts - Atrodies cita servera administrācijā.
Pazīstu personu no citiem serverim kā "Trolli" noteikti PRET
Šeit būs PRET, fujaks nezina rp, pats par to pārliecinājos kāds vēl uzraugs,ko tu mācīsi, ja pats neko nezini?
Totāls pret. Čalītis slīd caur projektiem tāpat kā tualetes papīrs gar manu pakaļu.
tiesam atbalstu, esi lielisks kandidats ar starptautisku pieredzi marketinga un biznesa vadiba, regulari iesaisties dazados integracijas projektos, kas liek domat, ka si ir tava ista vieta - klut par janis roze gramatnicas pardeveju.
Nesaredzu tevī vispār pat 5% no spēles uzrauga amata cienīga lietotāja.
Atteikts.
Kurts, trepke, Skrevele, keyglock, dandijs, Bridges, yanchux, archaa, Draugs, Ricins, uravnobeshen, ELSB, 9Boz, Bosch, GaraiS, Osmans, Scrubs, Saulgreezy, gerachnik, Sharper, Supreme, Raivis, Jitzie, Assassin, nauriks, klassiks, paklaxjss, LerryS, Maruzha, M1ksz, kadzis, sencis., 518293182, shockins, Artix, samantiina, hoodrat, pagarinatajs, W22D, Tominsh, estacy, Haseeb, marats, Jony, PETER1ZZ, Alutins