bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Tēlu dzīvesstāsti
2
0
topic
[Tēla dzīvestāsts] Jake Gudlevskis
NotPorky
Lietotājs
1 atbildes forumā
Online: 57m 11s
Redzēts 6. martā, 10:22
Pievienots, 28. februārī, 10:45

Jake Gudlevskis ir dzimis nabadzīgā ģimenē, kurā, jau no bērnības redzēja nepatīkamas lietas, kā viņa vecāko brāli nošauj viņa priekšā, tas ietekmēja jauno Gudlevski...jau no bērnības viņš meklēja šo personu, kura nošāva viņa brāli. Ar laiku tas kļuva bezcerīgi, tādēļ Jakes sāka lietot narkotikas, ar kurām viņa prāt viņš nomierinājās..ar narkotiku lietošanas sākšanu Jakes uzzināja kad viņa māte, kura par viņu rūpējās, un atbalstīja, ir nomirusi no vēža..saņemot šīs ziņas, Jakes saprata, kad tam ir jāmainās, lai māte lepotos.

 

Jakes sāka strādāt vietējās garāžās, ne priekš naudas, bet priekš sevis, lai novērstos no pagātnes kļūdām kuras bija pieļāvis

 

Ar laiku Jakes kļuva patstāvīgs, un sāka veidot savu mašīnu kolekciju, kur katra mašīna viņam kaut ko nozīmēja, bet kādu dienu viņš saskrējās ar bijušo čomu no ielām, kurš deva Jakam informāciju par viņa brāļa slepkavu. 

 

Līdz šai dienai Jakes meklē sava brāļa slepkavu, un gaida saldo atriebību, bet viņš to citiem neizrāda jo no ārpuses viņš ir tikai cilvēks, kurš kolekcionē auto.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 11 ( 57 skatījumi )
paklaxjss, M1ksz, archaa, pasarti, Liepinshh, Psychicaut, 518293182, gerachnik, NotPorky, Jitzie, hoodrat