bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Uzņemšanas nodaļa
1
0
topic
[LSPD] Antoine Hector
Safety21
Uzraugs
4 atbildes forumā
Online: 3h 30m 32s
Redzēts 19. martā, 11:56
Pievienots, 16. februārī, 14:09

LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS
"REKRUTĒSANAS UN NODARBINĀTĪBAS DIVĪZIJA''


Zemāk norādītajā tiešsaistes pieteikumā ir iekļauta Los Santis Policijas Departamenta sākotnējā pieteikuma un sertifikāta veidlapa. Lūdzu, rūpīgi pārskatiet pieteikumu un attiecīgi aizpildiet visas nepieciešamās sadaļas, pārliecinoties, ka visi tālruņu numuri un kontaktinformācija ir precīzi. Instrukciju neievērošana un pilnīga pieteikuma neievērošana ir pamats izņemšanai no rekrutēšanas procesa un lieguma izsniegšanai, atkārtoti rekrutēties departamentā.
[!] Jūsu pienākums ir aizpildīt šo veidlapu un sniegt visu nepieciešamo informāciju.
[!] Ievērojot ''Rekrutācijas un Nodarbinātības'' divīzijas, aplikācijas nosacījumus pieteikumam ir jābūt rakstītam ar melnu krāsu, neizmantojot  ''Italic'' vai kādu citu efektu, vai Fontu. Burtiem ir jāpaliek deafault ''size''. Aplikācijā ''BOLD'' paliek tikai tur, kur tas ir ticis norādīts no rekrutācijas un apmācības divīzijas puses. 
[!] Iesniedzot aplikāciju, jūs piekrītat, ka Los Santos Policijas Departaments veic kriminālās pagātnes un finanšu pārbaudi, ieskaitot iepriekšējās kriminālapsūdzības, krimināllietu un civiltiesību parādīšanos, kā arī sociālo mediju vēsturi. Šie dati tiek izmantoti saskaņā ar datu aizsardzības likumiem un tiks glabāti tikai rekrutācijas un nodarbinātības divīzijas datubāzē. 
[!] Aplikācijai ir jābūt publicētai sadaļā ''UZŅEMŠANAS NODAĻA'' ar nosaukumu ''[Rekrutācija] V.Uzvārds''.

 


DISKVALIFIKĀCIJA

Automātisko diskvalifikācijas pamatu ir ļoti maz. Pat iepriekšēja pārkāpuma jautājumi, piemēram, iepriekšēja narkotisko vielu nelikumīga lietošana, braukšana reibumā, zādzība vai pat arests vai notiesāšana, nav pamats automātiskai diskvalifikācijai. Tomēr apzināti nepareizi apgalvojumi vai precīzas informācijas nenorādīšana var un bieži novedīs pie tā, ka jūsu pieteikums tiks noraidīts neatkarīgi no nepareizo apgalvojumu vai nenorādītas informācijas rakstura vai iemesla. Faktiski pirmais iemesls, kapēc automātiskā diskvalifikācija stājās spēkā,  ir tāpēc, ka viņi apzināti slēpj vai nepareizi sniedz informāciju, kas saistīta ar aplikācijā esošajiem jautājumiem, no sava topošā darba devēja.


Kandidātiem:

[!] Jābūt San Andreas štata iedzīvotajiem.
[!] Jābūt vismaz 21 gadus veciem.
[!] Jābūt nokārtotai San Andreas Štata izsniegtai B kategorijas vadītāja apliecībai, vai A kategorijas vadītāja apliecībai.
[!] Tīrai sodāmības vēsturei.
[!] Kandidāta radinieki vai tuvākie draudi nedrīkst būt sodīti un nedrīkst atrasties policijas uzskaitē.


1. PERSONĪGĀ INFORMĀCIJA

1.1 Uzvārds: Hector.
1.2 Vārds: Antoine.
1.3 Otrais vārds: Nav.
1.4 Tālruņa numurs: 356154.
1.5 Dzimšanas datums:01.01.1990.
1.6 Dzimums | Vīrietis [X]  ;  Sieviete [-]  ; Neviens no iepriekš minētiem [-]
1.7 Adrese: Red County, Bluberry, 3rd street 86.
1.8 Pilsēta: Blueberry/Los Santos
1.9 Štats: San Andreas
1.10 Pilsonība: Amerikānis.
 Esmu ASV pilsonis [X]
 * Esmu ASV teritorijā dzīvojošs ārvalstnieks un esmu pieteicies uz uz pilsoņa statusu []
* Neviens no iepriekš minētiem [-]

1.11 Rase:
  Baltādainais [X]
  Melnādainais/Afroamerikānis [-]
  Meksikānis/Latīņamerikānis [-]
  Aziāts [-]
  Cits: 

1.12 Svars (kg):  129 KG.
1.13 Augums: 196 cm , 6.4 Feet


2. IZGLĪTĪBA

2.1 Augstākais sasniegtais izglītības līmenis: akadēmiskais Maģistra grāds
2.2 Iegūtie sertifikāti: Akd. Maģistra pabeigšana, pamatskolas un vidusskolas pabeigšana
2.3 Iepriekšējā vai pašreizējā darba vieta: Nav.
2.4 Ieņemamais amats: Kadets un uz augšu.


3. DATU PĀRBAUDE

3.1 Man ir tīrs sodāmības reģistrs [X]
3.2 Esmu sodīts par kriminālkodeksa pārkāpumiem vai ceļa satiksmes noteikuma pārkāpumiem [-]
3.3 Esmu sodīts par nozieguma klases pārkāpumiem [-]
3.4 Esmu sodīts par smagu nodarījumu veikšanu [-]

3.4 Dokumentācija:
B kategorijas [X]
C kategorijas [-]
A kategorijas [X]
Citas (miniet): 


4. PERSONĪGĀ ESEJA

4.1 Kāpēc jūs vēlaties karjeru Policijas Departamentā?Turklāt kāpēc Jūs esat īstais kandidāts Jūsu izvēlētajam  amatam? (200 vārdi): Es vēlos palīdzēt sabiedrībai, padarot Los Santos pilsētu par drošāku vietu, jo pēdējā laikā esmu novērojis ļoti lielu skaitu ar likumpārkāpējiem. Zināju arī, ka Los Santos Policijas departamentā ir lielas izaugsmes iespējas karjerā, un sapratu, ka es vēlos strādāt tieši šeit, lai kāptu pa karjeras kāpnēm, paralēli palīdzot sabiedrībai. Kāpēc es esmu īstais kandidāts šim amatam? Esmu ļoti motivēts strādāt, ļoti vēlos palīdzēt sabiedrībai, un tieši es esmu gatavs darīt visu, lai padarītu Los Santos par drošāku vietu. Kā arī, nu jau vairākus gadus dzīvojot šajā pilsētā, sāku saprast kas un kā šeit notiek. Zinu kur visbiežāk notiek likumpārkāpumi, kur cilvēki slēpjas, lai izvairītos no likumsargiem utt., un manuprāt šīs zināšanas varētu nākt palīgā visam departamentam. Ņemot vērā, ka esmu ieguvis arī militāro sertifikātu, esmu arī ļoti labi sagatavots gan fiziski, gan morāli šāda veida darbam, palīdzot padarīt pilsētu par drošaku vietu.
4.2 Kur Jūs sevi redziet pēc 5 gadiem?: Redzu sevi Komandiera amatā.


5. (( ĀRPUS TĒLA INFORMĀCIJA )) 

5.1 Vārds: Mareks
5.2 Vecums: 21
5.3 Dzimums | Vīrietis [X]  ;  Sieviete [-]  ; Neviens no iepriekš minētiem [-]
5.4 Cik ilgi spēlējat lomuspēli?: 8 gadus.
5.5 Cik ilgi spēlējat MTA KICK RP projektu? varētu teikt kādus 2 gadus, forumā izveidoju jaunu acc, jo vecajiem paroli aizmirsu.
5.6 Vai esat bijis LSPD/LSSD/PDD frakcijā kopš 2020.gada Oktobra (šī projekta ietvaros)?: Jā [-]  ;  Nē  [X] piebilde: Esmu bijis uz kādu mazu brītiņu, taču tad nācās beigt spēlēt MTA
5.6.1 Ja, jā miniet personāžus un/vai apstiprinātu anketas link: Izskatās ka atrast nevarēšu, taču es vienmēr saku taisnību
5.7 Vai spēsiet izmantot Teamspeak 3 programmu?  Jā  [X]  ;  Nē [-]

Kristiāns
Servera administrators
Frakciju komanda
60 atbildes forumā
Online: 15d 5h 9m
Redzēts pirms 10 stundām
Pievienots, 17. februārī, 12:45
0
post

Cienījamais kandidāt Antoine Hector vēlamies Jūs informēt par Jūsu aplikācijas statusu.

 

 KANDIDĀTA ANKETA - PIEŅEMTS

 

Paldies, ka pieteicāties Los Santos Policijas Departamentā uz Policijas Virsnieks I kvalifikāciju. Mēs esam rūpīgi izvērtējuši jūsu pieteikumu, ņemot vērā Los Santos Policijas Departamenta vispārējos drošības standartus. Pamatojoties uz Jūsu sniegto informāciju, Jūsu pieteikums ir atzīts par atbilstošu standartam.

 

Kamēr Rekrutēšanas un Nodarbinātības divīzija nodrošina departamenta iekšējās politikas īstenošanu, Jūsu pienākums ir sazināties ar Departamenta Rekrutēšanas un Nodarbinātības divīzijas pārstāvjiem izmantojot departamenta līniju - 311 un ziņot par to, ka Jūs esat pieejami intervijai. Kā alternatīvu saziņai variet izmantot e-pastu, vai meklēt atbildīgos virsniekus klātienē. Par akadēmijas laikiem tiks paziņots pēc pozitīvi izietas intervijas.

 

 

 

Februaris, 17, 2024

Los Santos Policijas Departaments

Rekrutēšanas un Nodarbinātības divīzija

Lietotāji skatās šo tēmu: 0