Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [x ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [x ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [x ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ ]
Anketa
Vārds: Kristiāns
Vecums: 17
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): Krishins
Izveidoto personāžu saraksts: Vēl nav, jo šodien tik opening.
Pieredze šāda veida amatā: Ir, diezgan liela, 5 gadi.
Pieredze lomuspēles jomā: Ir, ļoti liela.
Servera /history ekrānšāviņš:
Motivācijas vēstule: Tātad, mani Sauc Kristiāns, man ir 17 gadi, es vēlos tikt staffa, jo vēlos palīdzēt serverim, kā arī jauniem spēlētājiem, kuriem vēl nav bijusi saskarsme ar lomuspēli. Pats es MTA spēlēju jau labu laiku, ir diezgan liela pieredze, esmu pats vadijis serveri un zinu kā tas ir, ļoti ceru, ka dosiet man iespēju sevi pieradīt arī šeit, paldies!
pret, tikko pieregistrejies, pieteikums uzrakstits 2 minusu laika
Antirekomendācija, šitā tu laikam raksti pieteikumus uz katru serveri kas verās vaļā. Paspēlē un pierādi sevi šeit pirms raksti pieteikumu.
Kāds 2min, ko es vairāk varēju uzrakstīt xD, paskaties uz sevu Naurēn.
Šim jaunēklim toties jādod iespēja pierādīt sevi, šajā ilgi taisītajā projektā.
Persona šaubos kad mācēs izpalīdzet kādam spēlētājam. Cilvēks raksta rupjības visiem discordā.
par , naurens pidars
neesi parak draudzigs discord, daudz liecina par tavu personalitati. MASIVS PRET
https://mta.kick.lv/forums/topic/11126/smotrjagi/
emmm "esmu pats vadijis serveri" atvainojos, kuru? ;D
Vispār kaut kāds no pazemes iznācis fujaks, nav redzējis gaismu un raksta uz GM. Ahujevčijs vispār Tu esi
pilniba atbalstu, jo tava motivacija mani uzrunaja, ka tevi sauc kristians tatad busi spejigs adaptiva sinhronizacija (divpusejais varsts)
fujakam pat avatars nav💀💀💀
Bigboss ārā no spēlēs!😔😔😔
Par var redzet ka esi centies ieguldijis darbu un laiku
Administrācijas sastāvā uz doto brīdi vairs neviens nav vajadzīgs, bet paldies par centību!
Ryan Gosling, Kolkin, pasarti, pastaa, hustlerx, naurz, Sharper, Norbis, Kurts, keyglock, jur, Rocoo, Raivis, paklaxjsALT, qtecc1, Guzman , Jony, KasParNa*uj?, airdox, Ricins, Simixx, GaraiS, ELSB, dandijs, nauriks, Liepinshh, kadzis, Animals, Kristherz, Spazzyy, Kristiāns, Zexity, 9Boz, Emmet_Bowman, klassiks, Flomits, pagarinatajs, baltaisneggeris, Tonijs, Sestais, Leonchiks, ddandaliis