bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sasveicinies
2
0
topic
Sveiciens no Džonija.
Jony
Lietotājs
13 atbildes forumā
Online: 1d 15h 16m
Redzēts 8. aprīlī, 00:35
Pievienots, 14. februārī, 17:45

Tātad, Sveiki kickeri, erperi, geimeri, sveiciens visiem no manis Jony, īstajā vārdā, jeb ārpus spēlēm esmu Renāts, noteikti šāds vārds ir ļoti reti dzirdams, varbūt pat vispār nav dzirdēts, bet jā, tā nu esmu nosaukts, manuprāt, intresants un atšķirīgs vārds. Uzvārdu neatklāšu , bet ja kādam ir liela intrese, droši uzraksta man privāti. Esmu 21 gadu vecs jaunietis. Jau kā vairākus gadus dzīvoju samērā mazā pilsētā Dobelē, kura, manuprāt, nav tā nesmukākā pilsētiņa.

Esmu visus bērnibas gadus nomācijies tieši Dobeles skolās. Pēc pamatskolas, precīzāk 9.klases beigšanas devos tālāk mācīties uz Saldus Tehnikumu kur 4.gadu garumā izmācijos par ļoti nedzirdētu un samērā sarežģītu profesiju - "Kiberdrošības tehniķis". Visu to laiku nodzīvoju kojās, jeb kopmītnēs. Tie bija forši laiki, kas ir dzīvojuši kopmītnēs visticamāk sapratīs mani. Pēc skolas esmu atgriezies Dobelē, kā arī šeit pagaidām dzīvoju un strādāju.

Brīvajā laikā noteikti patīk pavadīt laiku ārpus mājas, kā arī noteikti vakaros patīk uzspēlēt kādu labu spēli ar čomiem. Paturpinot brīvo laiku un hobijus, noteikti pie hobijiem man ļoti tuva ir svaru zāle, jeb tā saucamais "Body buildings". Ar svaru zāli ļoti aizrāvos teķa laikā, tagad esmu mazliet iepauzējis ar to visu strādāšanu, bet noteikti ir vēlme atgriezties.

Parunājot mazliet par pieredzi Roleplay jomā, pieredze, manuprāt, ir visai liela, jau no agra vecuma tieši roleplays kā tāds ir iepaticies visvairāk, noteikti jau dēļ šīs roleplay atmosfēras iekš serveriem, ir licis spēlēt gan samp roleplay serverus, gan mta dažādus serverus. Esmu dažādus roleplay serverus spēlējis tieši mta, bet neviens man īpaši nav iepaticies līdz galam, laikam jau šī serverus atmosfēra un attieksme nav bijusi līdz galam pozitīva. Viss ilgāko brīdi sanāca pavadīt tieši playhard roleplay serverī, tas manuprāt bija viss nopietnākais serveris no visiem citiem.

Šajā serveri esmu nonācis noteikti lai gūtu roleplay atmosfēru un pozitīvu attieksmi, kas priekš manis būtu noteikti svarīgi. Šajā serverī noteikti gribētu forši pavadīt savu brīvo laiku un gūt foršu roleplay atmosfēru, par vēlmēm iekš šī komūna, vēl nemācēšu teikt, redzēsim kā ievirzīsies roleplays.

Tas īsumā būs viss par mani, visiem vēlu forši pavadīt laiku šeit. Uz tikšanos Ingame ;)

Discord esmu atrodams, kā daLean_

ELSB
Vadošais administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Veterāns
Pasākumu Komanda
ONE LOVE <3
Milly's
1384 atbildes forumā
Online: 101d 3h 4m
Redzēts 25. aprīlī, 21:01
Pievienots, 14. februārī, 22:14
0
post

Labrīt

dandijs
Bijušais administrators
Veterāns
Bijušais foruma moderators
Vergs
1630 atbildes forumā
Online: 180d 6h 19m
Redzēts 30. aprīlī, 20:37
Pievienots, 15. februārī, 12:18
0
post

Sveiks, novēlu veiksmi piepildīt virtuālos sapņus! :D

 

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 19 ( 113 skatījumi )
paklaxjss, pagarinatajs, Jony, Kurts, KewinGreeys, Kristiāns, nauriks, jur, sencis., Jitzie, dandijs, Kristherz, klassiks, keyglock, Ryan Gosling, airdox, pidars, paklaxjsALT, ELSB