Tavs lietotājvārds: Jorgens Osteriks
Tavs sērijas numurs: 478F1B8422F28EF23E764CA0220956B2
Administrācijas locekļa lietotājvārds: nezinu
Liegumas saņemšanas datums/laiks: 16.30 29.08.2023
Lieguma saņemšanas iemesls: Naudas(720stundām)
Komentāri: Es pats nezinu kāpēc man tika iedots bans, tas laikam tāpēc, jo man cits spēlētājs, kura nick es diemžēl neatceros iedeva automašīnu mercedess brabus, pēctam es tiku iesaldēts un administrācija man jautāja, kur dabūju naudu mašīnai, es godīgi atbildēju, ka iedeva cits spēlētājs, pēc pārdesmit minūtēm savā nodabā braucot ar autobusu tiku nobanots no servera. nezināju ka nobanos mani no servera mašīnas pēc...
Maki atrast logfile? butu svetiki ja ieliktu te
C:\Program Files (x86)\MTA San Andreas 1.5\mods\deathmatch\resources\OwlGamingLogs\Chatbox
Man tā mape ir tukša
tev 1.5 versij ir?
Nav ne jausmas kāda versija, kā to var pārbaudīt?
ieej x64 program files tev tur rāda multi theft auto 1.5?
1.6 rāda
Tad nespēšu palidzēt tev ar šo diemžēl, sazinies ar kādu adminstrātoru foruma Pmos vai dc
Mana kļūda, ļoti atvainojos.
Unbanots.
paklaxjss, Jitzie, nauriks, paklaxjsALT, kadzis, qtecc1, Collins, arturs213, Twizzy, ELSB, Ricins, lorexzz, rackzz, Maruzha, Liepinshh, KristapsDD, raivorijs, Skrevele, niksniklaavss, TavsFaters, naurz, Kristiāns, girts, archaa, dandijs, Leonchiks, juppi, Gozmit, PETER1ZZ, Sharper, Citrons19, LUĪZE, emilija, figura, Bosch, airdox, ! starxzs, Guzman , Rendiijs, Kristers, draiver, Admiiiks, Draugs, Arnolds.aka.Rapid