Tavs lietotājvārds: ansix
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Subar_Hamilton
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Subar_Hamilton, Zajmund_Cracker
Ko spēlētājs/i pārkāpa: VDM
Pierādījumi: https://medal.tv/games/gta-sa/c…MzMwMTAs
Komentāri: Bez šaubām speciāli ietriecas purnā. Cik saprotu viņš ir daļa no kristāliem un ja esot klips ar pārkāptu noteikumu tiek dots bans, tādā gadījumā pieprasu ban.
L dayz bāze
Tak sen vajadzēja viņus nahrinizēt!
Netisam gadijas, klipa nevar redzet bet pa otru joslu brauca vaditajs ar e36 un nevelejos ieskriet vina tadel nacas ietriekties tevi
esmu iesaistits saja video un es pie igs redzeju ka e36 gaza pa pretejo joslu, tapec subaram nacas izvairities no tadas sadursmes
nu
es ari veletos liecinat to ka e36 vaditajs pavirsi veica stures manevrus ka rezultata tika izraisita si avarija
Varu piedavat risinajumu konfliktsituacijai samaksajot kompensaciju par bojajumiem
Manuprāt muļķīgs mēģinājums samelot, klipā pat ne smakas no bmw. Viens esi mašīnā, bet 2 liecinieki? Vai tiešām pietiek ar 4 sekundēm lai brauktu tev pretējā virzienā un izzust ne pikseli neredzot? Kā tad vispār bmw brauktu lai tev būtu jāizvairas?
Bet saprotu kāpēc mēģini sniegties pēc kautkādu paskaidrojumu, jo ja dod banu tad nav ko zaudēt.
L dayz bāze
Sodīts.
Katru reizi redzu purnā busu, kad braucu garām.
Ar pirmo nenoliki tiesības
Viņa nepaceļ un tu jau sēdi iesvīdis
Zini kā tur gudrais viens teica
Tu vari mēģināt vēlvienreiz
Neviens neko pārmest nav tiesīgs
Rādi viņiem virzienu kā dievzinis
Visam ir sākums un beigas, bet
Tu vari mēģināt vēlvienreiz /:Sudrabu Sirds
Bosch, Blondaaa, DriverOG, Maruzha, Kristiāns, figura, saulstarins, LUĪZE, Liepinshh, girts, ansix, nauriks, sencis., LMD, dandijs, Twizzy, ELSB, SANLA, Draugs, niksniklaavss, Tonijs, DesertFoxLV, zayac, jurislips, archaa, depozits, Swufy, Leonchiks, Lxst, wiii, Ricins, Zatlerzaurs, jur