Tavs lietotājvārds: joebiden
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Changals
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Changals
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Bez pamatota iemesla atdzīvināja Antonio Williams kā arī Antonio veica DM.
Ejot gar IGS Antonio Williams izvilka ieroci un pavērsa to pret mani uz ko attiecīgi aizstāvējos un nobēru viņu. Pēc brīža braucot gar IGS Antonio jau atdzīvināts skraida apkārt. Antonio Williams veic dm pret mani un nošauj - visu šo laiku admins Leon Peterson atrodas blakām un nekādā veidā neapturēja pārkāpēju.
Pierādījumi:
Komentāri: Disarmot Antonio Williams
Kārtējais pierādījums ka Leonam nevelk tik ātri līdzi, lai spētu reāģēt situācijā attiecīgi.
kur pret tevi teme? pirmais ss? izskatas ka teme uz augsu ne uz tevi+ seja visp uz otru pusi, kas liecina par to ka neskatijas uz tevi nemaz...
nozagi vinam masinu, atrada tevi, precizak piebrauci pats klat un tp ari tiki noshauts, tc
Lieki piesegt savu draugu Antonio Williams - ir iespējams pārbaudīt kurš to izdarīja, ja nu nespēj ievērot kas notiek acu priekšā.
2022-12-30 17:50:34 Tuvumā IC: būtu dzirdami skaļi pistoles šāvieni visā apkaimē
2022-12-30 17:50:35 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
2022-12-30 17:50:35 Ja tu nomiri DM rezultātā, izveido jaunu /report, lai administrators tevi atdzīvinātu.
2022-12-30 17:50:35 Atdzīvojoties, ieroči un narkotiskas vielas tiks konfiscēti
2022-12-30 17:50:35 -------------------------------------------------------------
Un jautājums palika neatbildēts - kāpēc viņš vispār tika atdzīvināts? Vicinies apkārt ar ieroci - esi gatavs sekām.
leon pidarson kpc tev tik daudz h ingame nospeletas ak manas dienas
Papildinu sūdzību - Leon Peterson neobjektīvi izskata reportus. Šajā gadījumā - pamatots report ar pierādījumiem par nepieciešamību atdzīvināt jo tiku likvidēts DM veidā no Antonio Williams - reports tiek falsots.
Kad Antonio Williams pirmais uzsāk IC konfliktu ar ieročiem pēc kā tiek nošauts - Leon Peterson nekavējoties atdzīvina viņu vispār neiedziļinoties situācijā un neievācot pierādijumus ka tāda Antonio nepienākas.
ieraudziji ka vnam wep, izdomaji *oo, janosauj* un tav attaisnojums ir tas ka vinam bij rokas wep, kaut neskatijas tava virziena
Lasīt māki?
Situācija kad viņš izvilka ieroci un tēmēja par mani bija PIRMS atnāci un atdzīvināji viņu nepamatoti (screenos tas nav).
Attēlos ir redzams tas kur es tieku nošauts pēc viņa atdzīvināšanas.
tatad tev nav pieradijumu ka vins tev draudeja vai kas, un izdomaji tpt vien nosaut vinu kas jau ir dm
Viņš izvilka ieroci un pavērsa pret mani. Pietiekams iemesls viņu likvidēt lai neskaitītos DM.
Kāpēc pēkšni interesējies par pierādijumiem ja Antonio Williams atdzīvināt varēji bez jebkādiem pierādijumiem? Tikai vienā virzienā tas darbojas?
''Viņš izvilka ieroci un pavērsa pret mani. Pietiekams iemesls viņu likvidēt lai neskaitītos DM.''
Dīvaini, kad tā darīju pret kakuci, skaitījās DM + vēl acu priekšā manu čomu nobēra.
Tātad secinām to, ka tu veici DM
L dayz bāze
Jitzie, nauriks, Bosch, saulstarins, Traktorists, Blondaaa, 518293182, Twizzy, LUĪZE, sluker, dandijs, ansix, sencis., Liepinshh, joebiden, Leonchiks, Draugs, Logix, niksniklaavss, figura, sukamaniramurs, Ricins, Loews, cuvaks2ble0, grauzejs, Zatlerzaurs, SANLA, jur, 9Boz, depozits