Tavs lietotājvārds: sencis
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: bob dickens, fred truck, barney whatever, jintar whatever
Iesaistīto personu lietotājvārdi: tyler bloom
Ko spēlētājs/i pārkāpa: Troll, nonrp, nesodīšana par pārkāpumiem
Pierādījumi: https://medal.tv/games/gta-sa/c…MTU5MjA2MjY5LA
Komentāri: aizpisu braukt ralliju (kaut kas beidzot interesants notiek) un protams retardu gang ir priekšā. trollē, kāpj mašīnā, ic neatbild (tas par jintaru). kad jāsāk braukt, tad 2 mašīnas pretī brauc un pito. viņu draudziņš swufijs blakus stāv un skatās, neko nedarot. kāda jēga no tāda admina, kurš saviem retardiem dirsu piesedz? un ko tie retardi vispār dara serverī?
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
(-.(-.(-.-).-).-) <---- kiniesu mafija uzmanies
Piekritu, fujaki visa pasakuma sakuma nenormali kko pisas, proti, trauceja ieviest kartibu, kas jau ta ir gruti kad nav burtiski neviena no staff kas spej palidzet.
Kā mēs vispār varējām zināt, ka jums rallijs ir no tās puses, nekadas barjeras ar startiem, vai norobežojumiem, kur tieši ir trase nebija, tikai checkpointi, kurus redzat jūs paši, ka mes varam zināt no kuras puses jābrauc, + tu nesies ar savu to parforseto masiniti, mes ari pretim nesamies, negadijums, vajadzeja rpot, bet tu vienkarsi aizteleportejies, es seit redzu rp avoid.
Ja kaut kas tiktu parkapts, mes tiktu iejailoti, pat tavs dirslaizis leon piderson neko neteica, jo neredzēja, ka mēs kaut ko pārkāptu, vienkarsi juties tads, laikam pievilts, jo noteikti discorda vai ts3 leon piderson bombiji, raudāji, lai mūs met jaila, bet pidersons atbildēja : ''ne sadi nevar, viss ir okey mani geju biedri". Tur pat skaidri redzams, ka mes nebraucam speciali tavā virzienā, un John Slut pat izvairījās tavā otraja apli.
fujaks normali aizlido un pec tam aizteleportejas, vismaz savam atbilstosajam limenim vareji iebindot un uzspamot /do traumas nav gutas drosibas josta nostradaja, vai vismaz pma uzrakstit cut.
rp avoid
pats ari redzeji cik es mierigi ar balto furi pamaucu mala, butu mes speciali triekusies, butu dabujis dubultkarsu triecienu fujak
Tu raksti RPavoid, bet pats teleportējies uz event un nemaz ar nevienu netaisi rp. Teleportejies uz race, nobrauc, teleportejies back. Tas skaitās labs rp?
Un tavs admins vienkārši ignorē mūsu reportus.
Vispār brīnos ka tev ir kādas spējas ņemot vērā kā tu uzvedies kamēr esi daļa no kick.
Bārnijs video situācijā nav nemaz nekur blakus.
L dayz bāze
mierigs dusmu boileri, ka tu vispar vari zinat, ko mes zinam un ko ne, skaidri redzams, ka neviens speciali netemeja uz tevi iebiezinata piena bundzina.
3-4 jusu r*****i tuse pie starta līnijas un redz kur brauc, un pārējie retardi nezina kas notiek? Recigi.
Sodīts
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
nu tad smejies vesels, sudziba nepatiesa, tema slegta.
Es tur biju ic, izbraucu trasi vienreiz, talāk sedēju pildīju reportus. Nepiesedzu itin nevienu, nesekoju līdzi Jūsu mērcej, jo blakus bija Leons un kā jau minēju iepriekš - biju aizņemts ar reportiem.
Normālas spējas izmantotas sava laba kaut mēs neko nedarijam es vispar braucu uz trasi lai savejo noliktu tacku blakus kur visi liek savas nesaskatu vispar nekadu nonrp vai troll
Tu vienmer atrodi pie ka piepisties bet seit Tev tocn neizdevas to nekāda veida samelot
Btw nice tpi prom vinus visus noteikti janem vct nost
Tevis paša ieliktajā video ir labi redzams, ka viņi pat tuvu starta līnijai nebija vienkārši tā sanāca ka Tu ar savu pārforsēto rallija mašīnīti pagadījīes viņiem ceļā, viens iekrita ūdenī mēģinot izvairīties no Tevis kur ļoti labi var arī redzēt, ka viņš prosta slīdēja tur iekšā. Kombains arī mēģināja izvairīties, bet Tev jau nesaprast kā tas ir, griezties ar kautko tādu, Tev jau no tikai labas mašīnītes patīk, lai nav lieki jāpisās.
Tikai vienīgajiem CG vienmēr ir problēmas un kaut kas notiek ne pa viņu prātam, uzreiz ir pilns forums ar sūdzībām, viena un tā pati sūdzība bez maz vai no vairākiem cilvēkiem iemesta ar cerību "Bļa cerams tos lauķus iemetīs ilgāk par tām 20 minūtēm" tak negriežās viss ap jums, saki ko Tu tur gribi.
Tas kurš ieslīdēja ūdenī nekur nevarēja teleportēties un tur arī palika kamēr viņu teleportēja ārā, bet Tu izmantoji savas VCT privilēģijas savā labā un uzreiz tpojies prom. Tas jau vien parāda to, ka Tu tās spējas arī citreiz izmanto savā labā. Tu kā VCT nevari uz savu galvu tpot uz LV visus, kurus gribi un darīt kā ienāk prātā.
Saki tur tālāk ko gribi, ka es mēģinu kādam ielīst nu dirsā vai vēl kaut ko, mani tas neinteresē
klusu nauri
Šeit nevienam neinteresē tavs viedoklis, sīkais narik.
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
geram tarom sukai xdd
Administrācijas pienākums bija noslēgt trasi. Trase netika noslēgta. Bet balstoties uz to, ka situācija un pasākums ir iekš-tēla pasākums tad sodīts tiek Bob_Dickens, jo lido pa trasi un ielido purnā. Turpina vazāties pa trasi. Pārējiem tiek izteikts brīdinājums un jebkurš nākamais noteikuma pārkāpums tiks sodīts stingrāk.
Ja sūdzība vēl ir aktīva ievietot to lūdzu no jauna, jo sūdzībai jau ir 2 mēneši.
-TC-
trepke, gerachnik, Twizzy, emilija, ツARMISSツ, Draugs, LUĪZE, Jitzie, archaa, Bridges, dandijs, jur, SANLA, joebiden, cuvaks2ble0, DriverOG, sluker, niksniklaavss, Maruzha, Bosch, Zatlerzaurs, Kristiāns, friend of deer, nauriks, Lxst, sencis., pagarinatajs, ansix, jurislips, dmer777, klassiks, LMD, Leonchiks, PETER1ZZ, Swufy, Signee, grauzejs, Ryan Gosling, figura, Osmans, Ricins, Blondaaa, depozits, hoodsta, ELSB, wfud, UMEH, Obama, Arhimēds Pitagors, Admiiiks, 518293182