Tavs lietotājvārds: roberts
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: john punisher un noah vibes
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Bob Dickens, John Slut, Noah Vibes, John Punisher
Ko spēlētājs/i pārkāpa: dm
Pierādījumi: https://imgur.com/a/6KLtmcW , https://imgur.com/a/awutIT4 nepieceisams atgriezt ierocus un 12k
Komentāri: John Slut tika nopakots, nebija redzami vardi, ka tie bija viņi, tāpēc es iegāju online, nostājos vietā, kur mani nevar nošaut no attāluma, biju fake AFK, viņi pienāca, nopakoja, viņi pako mūsu frakciju jau trešo reizi 24 stundu laikā, varat apskatīties John Punisher history, kā viņi tiek ajailoti, ja vajadzēs ieliksim video arī par vakardienu, ka full speeda ramo mūs un dmo, vienreiz nobanojat vinus un viss, nevar ieiet online un jau tiec nopīpēts, pēdējā screena ari var redzēt, ka John Slut pēc ielogošanās serverī, nekāda kontakta tiek nodmots.
https://mta.kick.lv/forums/topi…ns/?post=84058
tas, ka bijām blakus, nenozīmē, ka nobērām. no face no case. varbūt paprasīji kādam čomam, lai uzliek mūsu skin un nober tevi, lai vari raudāt.
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
(-.(-.(-.-).-).-) <---- kiniesu mafija uzmanies
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
@kakulacis servera logos vares redzēt, cikos tu uzvelc masku, cikos bija district ar šāvieniem un cikos es tiku nopīpēts, ko tu centies apmanit lol
attieksme rada attieksmi, jus uzsakat savas debilas dabribas bez atbildes nepaliks
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
Nav redzams vards kurs sava, tapec sudziba noraidama,
Tapat ka vakar tika noraidita Bob Dickens DM sudziba jo vards nebija redzams. Tas ka apvelc skinu ar sarkanu neko nenozime diemzel.
skatijos sos bezjedzigos ekransavinus un imgur izmetas diez ko ladziga reklama
es personigi uzskatu, ka nav ko cakareties. Jaarhive Crystal Gardens frakcija, un janobano apsudzetie speletaji, jo vakar jau tika soditi un disarmoti tiesi par so pasu iemeslu.
ja nesaprot ar soda lidzekli, kas ir jaili, tad japariet uz banu, lai pievienojas parejo banoto sarakstam.
jūs ir jāarhivē, klaunu bars. bobam 110 minūtes ajail vēl karājas. un jūs feikojat skrīnus.
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
26 gadi uzvedas ka maza apvainojusies meitene. Izej ara gaisu paelpo svidoni, savadak dirsa apaugs ar sunam pie tava datorkresla.
26 gadi 100kg
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
@Fletcher
Leons tev pateica vārdu no /showkills?
Atsūti (VĒLAMS NE-FAKE SCREENU) ja pateica. Ja nē, tad būs jāuzgaida, kamēr zaķis pārbaudīs logus.
@Fletcher ieskaties labak ssa, tur skaidri redzams /ame John Punisher uzvelk masku, aiziet nu nopako, sanemies
Es redzu šajā situācijā kā minimums 3 iesaistītos, tik pat labi punishers varēja aizskriet aiz stūra un no gabala nošaut kāds cits.
Idk, bet es rn redzu to, ka punishera skina augšiņa ir apģērtba, bet fujaks krūmos ir bez krekla.
Gaidu atbildi no Leona.
@Fletcher pierakstiju klat, kas ir kas, jo laikam tev ta gruti ar izprasanu, kada izskatas galva, krekls, rokas un bikses
Kur vārds skriinaa? Neredzu kkā.
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
Iedod savu logfailu taja laika, kad tiku nopipets, es iedosu savejo, varesim salidzinat un @518293182 nebus jatere savs laiks ejot servera logos, visu varēs redzēt skaidri un gaiši
Labi, pierunāji- šāvējs ir Punishers.
Bet tu leonam prasīji kurš nošāva. Viņš tev nepateica?
dmer777, Bridges, ELSB, Ricins, sluker, grauzejs, ansix, SANLA, sencis., Lxst, pagarinatajs, joebiden, depozits, Swufy, Blondaaa, Maruzha, archaa, marats, jurislips, friend of deer, Draugs, Jitzie, figura, dandijs, DriverOG, Angelis, LMD, nauriks, Bosch, cuvaks2ble0, Leonchiks, MaryJane, Logix, juppi, saulstarins, Kristiāns, Liepinshh, niksniklaavss, jur, hoodrat, Obama, klassiks, UMEH