Ieteikuma apraksts: Esmu pamanījis to, ka serverim pievienojās dažādas sound boosting sistēmas automašīnām. Līdz ar to rakstu šo ieteikumu, lai tiktu pievienotas varbūt lielākas tumbas priekš klubiem & izklaižu iestādēm? Principā to pašu /setboost funkciju ieviest arī priekš interjeriem kuros atrodas šī noteiktā izmēra tumbas?
Vizuālais piemērs: -
Rakstiskais piemērs: Lielāka tumba, varbūt vesels dj sets iegādājams un noliekams zemē? Ideju var realizēt dažādi - kā jums vieglāk, tā arī būs vislabāk.
Kāpēc šis ir nepieciešams: Neloģiski, ka manā klubā muzons klusāks nekā bembī, kas stāv pie kluba durvīm. Uzskatu, ka ieteikums labs, izdarāms un savā ziņā arī nekas sarežģīts.
EDIT: "rec, bet tadu iespeju vajag tikai klubu ipasniekiem savadak visur metasies sikie ar tadam" anormāli piekrītu @Sicitis teiktajam, šādām sistēmām jābūt piekļuvei tikai reāli autorizētām iestādēm kuras var arī bliezt to muzonu uz nebēdu kā klubi, bāri etc. un liegt iespēju viņas playot ārpus interjeriem.
+rep , piekrītu , bišķi ir tomēr neloģiski..
Atbalstu šo.
piekritu vajag vairakas tumbas lai var izveleties
ideali ja varetu sataisit to kludu kad tumba skan tikai tad ja speletajs ir tas tuvuma kad tiek parslegta vai nomesta.
jo tagad ir ta ka ja piemeram es nometu tumbu pie igs klausos muziku un pie manis atbrauks speletajs kurs bija dome taja bridi kad reguleju tumbu, vinam neskanes muzika.
lai saktu skanet japarsledz uz prieksu/atpakal kas ir loti traucejosi
rec, bet tadu iespeju vajag tikai klubu ipasniekiem savadak visur metasies sikie ar tadam
Es nav dakters, bet šitam ir pizdā.
tā jau ausis minusā no muzikas kuru klausas speletaji ble
ja, vajag ta lai man ausis spragst ara, lugums ari pievienot skriptu ka tumbas uzpragst PALDIES RAUSISI MILUMINI <3 BUCAS JUMS VISIEM UN SLAPJUS ZIEMASSVETKUS
Bambusa Lācītis
UMEH, Sicitisss, joebiden, sluker, ELSB, archaa, Maruzha, Rimbikis, DriverOG, Draugs, jurislips, figura, Zatlerzaurs, SANLA, Swufy, Bosch, sukamaniramurs, Ryan Gosling, yanchux, sencis., wfud, Leonchiks, Ricins, Jitzie, jur, nauriks, 518293182, Valchhaaa, LMD, dandijs, LUĪZE, Kristiāns, RaivoKR, Lxst, Tomsss19, Liepinshh