Tavs lietotājvārds: sencis
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Steven Gajda
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Fletcher, vel kkads noname ments un cg
Ko spēlētājs/i pārkāpa: admin abuse
Pierādījumi: https://i.imgur.com/3UEp6CM.jpg
Komentāri: tātad, bija situācija ar lauķiem pie igs. sākām mentus šaut, nobēru sīko rauduli fletcher, pāris lauķus. atdzimstu slimnīcā, papisu 103k. paiet 30min-1h, aizbraucam uz igs, skatamies laukji joprojām guļ un gaida revive. viens revivojās, to sākam bērt. iznāk fletcher no stūra, sāk šaut pa mums. mēs viņu un pārinieku noberam. es personīgi nobēru pārinieku, fletcher instant revivoja viņu. sākumā fletcher šāva ar pistoli, tad no dirsas izvilka m4. kā tas sīkais retards var kko vadīt, kur nu vēl lspd un būt admins? iq zem katras kritikas. acu priekšā admin spēju abuse. kāds sakars? 4 liecinieki.
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
(-.(-.(-.-).-).-) <---- kiniesu mafija uzmanies
EDIT: nice. tos lauķus, kas uz mums izvilka ieročus un mēs nobērām pie IGS, viņš arī revive.
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
invalīdus nesaucu piedalīties diskusijā.
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
@kakulacis fujak tu te kko jauc, logiski iziesu off, kad ieejot IG taisi mass dm, man personigi ir galax taisit sudzibu par tadu nozelojamu tryhardu ka tu, nespraud batonus ausis, svidoni 😂😂😂
kādu tieši mass dm invalīd? mēs atnācām, teicām pisat prom. jūs izvilkāt ieročus. tev iq zem katras kritikas. btw nice rezolūcija. man planšetei lielāks ekrāns.
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
nu ka mes sedejam igs runajam ar to sievieti, jus izvilktas ieroci un sakat pakoties, mass dm, sikie atmari tak vienreiz vajag jus visus tur nobanot iznemot teriju un legendaro daunaru, parejie viena maisa metami
reku ari redzams, ka mes stavejam mierigi man pat ierocis nav roka, jus tur skraidat saujat visus apkart, mass dm, banu vajag, fletchers nevainigs.
😂😂😂 mes sedejam jus atbraucat nopakojat, fletchers pareizi darija, tu te atkal centies savu dirsu padarit tiru, kaut vai tikko apdirsies, jau kartejo reizi fujak - tu apdirsies pats savis sudos un ar apdirstam apenem centies visu satirit.
Kads vispar sakars ar manu rezoluciju, ja nav ko pateikt, tad neko nesaki.
kaut kadi kompleksi fujak, doma man pis tava plansetdatora lielums? Reals kadrs esi
2 stulbi bērni ģimenē ir sods par narkotiku lietošanu stāvoklī. mēs teicām, lai pisat prom. jūs izvilkāt ieročus, nevis mēs.
mēs ar pistolēm nerollojam apkārt.
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
"Lauki brauc prom, un atri, musu tera'' VCT roleplejs, ļoti patīkami skatīties, ar prieku gaidīšu nākamos skrīnšotus.
Carlos Fraga - Dzīvs / SAHP
Jā, fun.
viss, ko vari pateikt? kā ir revivot acu priekšā sevi un draudziņu?
@raivo tev toč nav jāuztraucas par to, ar ko un kā es rpoju. visiem mašīnas tiek forsētas pēc grāmatas.
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
@kakulacis tas logfile tiesi parada, ka jus vienkarsi naturali nodmojat, tas ari visu ataisno, kadel izgajam off.
fletchers pareizi darija, raivo ari taisniba.
man patik kaa visi raud par kautkadu dm, kamer sudziba vispar ir par to, ka fletcher admin abusojot vienkarsi uzreiz kaa tika nosauts, revivojaas un turpinaja saut preti
nu
@kakulacis tu sikais stulbeni ko tu vispar megini apmanit ar to log file, nav vispar nekur redzams, ka mes tur butu sakusi pirmie saut, tak samierinies un viss, kas ta vispar par sudzibu vispar bez evidance, es jau caur taviem teikumiem jutu ka tu raudi un snuksti rakstot katru komentaru sikais interneta varonis, iespringst sita uz spelitem tak nomierinies un atdzisti savu vainu mass dm
Eu bet kur ir pierādijumi ka flečers revivojās?
Carlos Fraga - Dzīvs / SAHP
rackzz, Jitzie, nauriks, klassiks, girts, Kristiāns, Bosch, jur, Bridges, SANLA, dandijs, jurislips, Obama, figura, DriverOG, joebiden, Maruzha, ELSB, grauzejs, Leonchiks, RaivoKR, sluker, 518293182, dmer777, archaa, Ricins, cuvaks2ble0, sencis., Baarnijs, Draugs, UMEH, command, ansix, Logix, friend of deer, Liepinshh, LMD, pagarinatajs, saulstarins, Supreme, LVnooB, pidars, Admiiiks