Tavs lietotājvārds: sencis
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Steven Gajda
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Fletcher, vel kkads noname ments un cg
Ko spēlētājs/i pārkāpa: admin abuse
Pierādījumi: https://i.imgur.com/3UEp6CM.jpg
Komentāri: tātad, bija situācija ar lauķiem pie igs. sākām mentus šaut, nobēru sīko rauduli fletcher, pāris lauķus. atdzimstu slimnīcā, papisu 103k. paiet 30min-1h, aizbraucam uz igs, skatamies laukji joprojām guļ un gaida revive. viens revivojās, to sākam bērt. iznāk fletcher no stūra, sāk šaut pa mums. mēs viņu un pārinieku noberam. es personīgi nobēru pārinieku, fletcher instant revivoja viņu. sākumā fletcher šāva ar pistoli, tad no dirsas izvilka m4. kā tas sīkais retards var kko vadīt, kur nu vēl lspd un būt admins? iq zem katras kritikas. acu priekšā admin spēju abuse. kāds sakars? 4 liecinieki.
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
(-.(-.(-.-).-).-) <---- kiniesu mafija uzmanies
eu dauņi brāļi, ņemat striķi un izdarat pakalpojumu. gjau tagad blakus sēžat viens otram kuli aiztiekot. tādus invalīdus šai saulē nevajag. nebrīnos, ja dzīvē esat tādi paši pāķi kā rpojat.
4 cilvēki to redzēja. fletchers arī zina, ko izdarīja.
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
pilnigi otra lapaspuse jau
Carlos Fraga - Dzīvs / SAHP
tu nozelojamais krupi, ko tu vispar megini panakt
''4 cilveki redzeja'' tas nav pieradijums, es ari varu pateikt, ka mes 4 cilveki kaut ko redzejam un sarunat visu sava starpa.
Es nesaprotu vispar, ka tik debilam un prata degredetam cilvekam var vispar iedot tadu lietu, ka vct, nav brinums, ka dala automasinas ir vienkarsi pec dirsas, tas vispar ir bedigi, ka no vct izmet valchu par sikiem mesliem, bet tadu dauni kvadrata ka tevi visu laiku tur
jo nabagi izdomāja šeit postot, kur viņus neviens nesauca. bet nu tā ir ar uzmanības deficītu.
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
😂😂😂
lai fletcher un viņa biedrs iemet logus
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
nevienam neinterese tava bomziga un garlaiciga dzive sikais
@kakulacis tikpat labi es pa tevi randomaa vaaru bez pieradijumiem uzmest sudzibu lai uzzinatu ka tavi logfaili izskatas, ja naav pieradijumi ka vins kko parkapa taad vinam nav jamet logfaili
jus esat stulbaki par stulbu. sorry.
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
ne tu
Topic Closed
Revive bija nepamatots. Pieņemšu sodu no BunnyHop.
Ja sūdzība vēl ir aktīva ievietot to lūdzu no jauna, jo sūdzībai jau ir 2 mēneši.
-TC-
rackzz, Jitzie, nauriks, klassiks, girts, Kristiāns, Bosch, jur, Bridges, SANLA, dandijs, jurislips, Obama, figura, DriverOG, joebiden, Maruzha, ELSB, grauzejs, Leonchiks, RaivoKR, sluker, 518293182, dmer777, archaa, Ricins, cuvaks2ble0, sencis., Baarnijs, Draugs, UMEH, command, ansix, Logix, friend of deer, Liepinshh, LMD, pagarinatajs, saulstarins, Supreme, LVnooB, pidars, Admiiiks