Tavs lietotājvārds: grauzejs
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Damian_Cortez
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Jur_Leather, Gerald_Plant
Ko spēlētājs/i pārkāpa: DM
Pierādījumi: Imgur: The magic of the Internet
Komentāri: 0:15 var skaidri redzēt vārdu.
man lago
Viņi šaudījās un varbūt vēl kaut kādu huiņu darīja, bet Jūs ko darījāt? Braucāt no sākuma paši provucējāt, triecāties visos, arī man tieši purnā ieliki. Pa ceļu brauca kaut kāds fujaks, ielidoji viņā tieši sejā no visa ātruma un vienkārši aizbraucāt.
Kad beidzot sāksiet pamanīt savus pārkāpumus, nevis raudāsiet par to, ka citi Jums kaut ko dara?
Tak ieliec arī to, kā Jūs tur ar to TEC-9 šaudījāties nezin cik ilgi, kur tas palika? Kaut kur garām paskrēja, ne?
Beidzat kaut kādu huiņu tvarīt, tad neviens Jūs arī neaiztiks. Paši lienat, provucējat un pēc tam raudat. Biju blakus pašā sākumā, kad sākat līst pie viņiem un kaut kuru no viņiem nošāva, vēl ietriecies manī un aizbrauci kā nekas nebūtu noticis.
//nav iesaistīts sūdzība, sodīts ar brīdinājuma punktu//
Kad beidzot sāksiet pamanīt savus pārkāpumus, nevis raudāsiet par to, ka citi Jums kaut ko dara?
Jā, es esmu pārkapis servera noteikumus, taču arī par to esmu attiecīgi ticis sodīts.
@nauriix, tev ir visas tiesības veidot atsevišķu sūdzību, kur ievieto pilnvērtīgus pierādījumus, jo acīmredzot apsūdzētais spēlētājs nav pacenties to darīt.
Sūdzība patiesa, Damian tiks sodīts ar administratīvo ieslodzījumu.
Em4iks, nauriks, DriverOG, grauzejs, sencis., RaivoKR, saulstarins, rackzz, figura, ELSB, Lxst, joebiden, Liepinshh, Draugs, Uziks, niksniklaavss, Leonchiks, Maruzha, archaa, Thomas, dmer777, jur, 518293182, Ricins, cuvaks2ble0, LUĪZE, hoodsta, sukamaniramurs, LVnooB, pagarinatajs, SANLA, friend of deer