Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [+]
• Esmu aktīvs/-a forumā [+/-] (Forumā orientējos, iepostoju tikai TLL Pieteikumu topikos)
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [+]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ +]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [+]
Anketa
Vārds: Sandis
Vecums: 21
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): -
Izveidoto personāžu saraksts: Bryan Conner (TLL Beno Konfiscētāju uzraugs)
Pieredze šāda veida amatā: Iekš MTA šāda pieredze nav bijusi, bet esmu gadu administrējis FiveM serverī - Kalnu Ieleja. Biju viens no galvenajais administratoriem, kad šis projekts tapa.
Pieredze lomuspēles jomā: Pieredze ir pāris gadi iekš voice rp - FiveM. Protams, varbūt tas nav text based RP, bet pamatus tāpat ieguvu, un mīlēju attēlot tāpat darbības ar /me, kas nebija prasība. Sapratne par RP noteikumiem, terminiem un darbībām ir.
Servera /history ekrānšāviņš: History
Motivācijas vēstule: Esmu cilvēks ar atbildības sajūtu uz pleciem un vēlos palīdzēt spēlētājiem iekš komūna. Tāpat ik pa brīdim ir sastopami spēlētāji, kuriem nav izpratnes par RP. Šobrīd domāju, ka ir nepieciešama papildus palīdzība. Bieži vien redzu, ka kādam vajag palīdzību, bet nav kas palīdz, jo visi augstākstāvošākie ir aizņemti. Kandidēju uz šo amatu, jo pagaidām Ricins viens pats mokās šajā amatā ar reportiem.
Kā jau iepriekš minēju, šāda veida pieredze bija iekš FiveM. Pienākumos bija pieņemt cilvēku anketas uz whitelist, pieņemt intervijas, palīdzēt ar servera developmentu meklējot, testējot bugus, pievienotos skriptus utt. Izskatiju sūdzības un apelācijas. Protams palīdzēju arī spēlētājiem iekš servera. Ši pieredze arī sniedza sapratni par basic admin cmds un terminiem. Manuprāt, kā TLL Beno konfiscētāju uzraugs, esmu parādijis arī atbildības sajūtu iekš servera. Pārvaldot darbiniekus un finanses.
Apkopojot visu šo, manuprāt, varu komūnam sniegt tikai to labāko.
Ar cieņu, Sandis
Sāksim ar aktivitāti - Serverī neesmu redzējis nevienu reizi tāpēc īsti neuzskatu, ka varētu palīdzēt spēlētājiem ar viņu problēmām, ja neesi serverī, bet kas to lai zin, varbūt tu kaut kā caur domām viņiem palīdzēs.
Nu varbūt tašīt jau tur tur taisies, bet tomēr, neesi izcēlies ar neko galīgi lai atšķirtos no citiem tāpēc no manis anti-rekomendācija, pacenties vairāk izrādīt aktivitāti, parādi sevi, lai visi zin, ka vari erpot nevis tikai runāt, bet nu, gl
EDIT: Šodien un vakar redzēju iekš servera, iespējams kaut kad vēl, bet tāpat neesmu redzējis neko erpojot vai darot ko citu, kas varētu likt ielikt par tevi PAR. Viss ko no Tevis esmu redzējis - braukājies ar savu mašīnu vai stāvi AFK.
kast u esi
ja sandi tu noteikti busi piemerots sim svarigajam amatam lai varetu sodit parkapejus
bieži sanāk satikt serverī, neko sliktu par tevi nespēju pateikt, džekam galva ir īstajā vietā, tādēļ sliecos uz par
Esmu saskāries IG, cilvēks kas domā ar galvu, mierīgs, domāju ir pelnījis iespēju
Par!
Rekomendācija! Sakarīgs čalis, palīdzēs ja būs tāda vajadzība , domāju ar amatu arii viss būs okei , pieteikums tīri okei , taka jā ,veiksmi!
Par, sakarīgs džeks, sūdus vispār nevāra. Neko sliktu nevar pateikt.
Normāls piars esi, došu arī PAR!
aiz ar cienu komatu neliek sory
tiesam atbalstu sandi, jo puisis tiesam velas palidzet rp saprast tiem, kuriem grutak. man personigi vispar nav nekada rp saprasana, tapec labprat uzklausitu sanda apmacibu rp vaiba
Nav ko pilikt, nav ko atņemt. PAR
Izveidoto personāžu saraksts: Bryan Conner (TLL Beno Konfiscētāju uzraugs)
tas izsaka visu, spēlētājs, kas ir par lomuspēli un kam patīk lomuspēle, nesēž tādās vietās, pret
https://mta.kick.lv/forums/topic/13337/demarco-crime-family/?page=5&post=67608
Par, jo Sandis ir gandriz Sandijs @SANLA, Sandijs ir labs gamemasters un ta.
par, ganjau lidz nakamajai sezonai pieteikums tiks kartigi izvertets un izskatits
si, bet esmu gadu administrējis FiveM serverī - Kalnu Ieleja.
ne
Es vēlos tev pateikt savu lielāko apsveikumu par tavu jauno amata pozīciju! Es zinu, ka tu esi ļoti darīts un spējīgs cilvēks, un es esmu pārliecināts, ka tu spēsi sasniegt lieliskus panākumus šajā jaunajā pozīcijā. Es ceru, ka šis būs sākums lieliem panākumiem tavā profesionālajā dzīvē.
LABDIEN
Kas attiecas uz Lauvām, tad šeit joki mazi, jo Zvēru karalis kļūdas nepiedod. Viņš/-a ir bara līderis, viņa viedoklī ieklausās, viņam seko. Lauvas ir azartiskas darbā, mīl tērēt naudu, aptver sevi ar skaistumu un krāšņumu, tiecas pēc sabiedrības uzmanības. Šiem cilvēkiem dzīve ir kā milzīga skatuve ar gaismām un pienācīgu publiku. Lauvas pārliecināti soļo caur dzīvi ar lepni paceltu galvu. Cieņa un varenība – divi galvenie šīs zīmes dzīves dzinuļi. Lauvas ir labas pret tiem, kuri ir vājāki nekā viņi paši, bet tikai tādā gadījumā, ja otrs cilvēks pēc tā tiešām tiecas. Nevajadzētu mēģināt Lauvu piekrāpt, jo viņu “kodiens” un “uzbrukums” nav domāts vājiem nerviem.
"luize izglabs, goblins unbanos"
- kapracis 6/10/2020
"viņš vislaik tāds dirsīgs ir?"
-helludoin 8/7/2020
gerachnik, airdox, sukamaniramurs, Raivis, GaraiS, Collins, nauriks, juppi, Tropkillaz, Burakz, klassiks, Efrehs, Ekstazijs, raymanins, Daniels, Kspaks, timaballs, Kristiāns, kadzis, Ralfs, Tonijs, Hyper, Twizzy, Sneaky, Tylor Backson, bLank, archaa, sencis., grauzejs, jur, depozits, 9Boz, 518293182, LUĪZE, cuvaks2ble0, dandijs, SANLA, Sestais, Ryan Gosling, Swufy, Lxst, DesertFoxLV, DriverOG, wfud, Leonchiks, Bosch, dmer777, ELSB, Ricins, Draugs, saulstarins, command, niksniklaavss, joebiden, daunars, jurislips, Skrevele, UMEH, pagarinatajs, figura, Tomsss19, Valchhaaa, Jitzie, Maruzha, PETER1ZZ, friend of deer, Osmans, marats, Liepinshh, ansix, Blondaaa, cjoma, Uziks, Baarnijs, sluker, Angelis, LVnooB, girts