Čau, par cik šī projekta lielākā daļa administrācijas ir aizņemti ar savām dzīvēm, kas ir pavisam normāli, tad nu lūk, meklējam AKTĪVUS un PIEREDZĒJOŠUS cilvēkus administrācijas komandā, kas aizstās šo riebīgo mīnusu ar plusu.
Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz administratora amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas (ar izņēmumiem) [ + ]
• Esmu aktīvs/-a forumā - (ar izņēmumiem) [ + ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem (ar izņēmumiem) [ + ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ + ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ + ]
Anketa
Vecums: 17
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): Mobster, MaryJane.
Pieredze šāda veida amatā: Administratora amatā man pieredze ir ļoti liela, par cik esmu adminējis ļoti daudz, arī bijis gamemasters.
Kādus pienākumus vēlētos pildīt kā administrators un kāpēc: Vēlētos pildīt nelegālo frakciju uzraudzīšanas pienākumu, par cik pieredze man šādā jomā ir, zināšu ko daru, domāju ka problēmām man nevajadzētu būt veicot pienākumus.
Pieredze lomuspēles jomā: MTA Lomuspēli spēlējis esmu jau 7 gadus, visvairāk pieredzējis esmu nelegālo organizāciju lomuspēlē.
Motivācijas vēstule: Par cik liela daļa administratoru ir aizņemti ar savām privātajām dzīvēm un nespēj veltīt daudz laika MTA, tad es nolēmu pieteikties uz šo amatu, jo pašam laika ir diezgan daudz, kuru spēšu veltīt servera attīstībai. Man vienmēr ir paticis strādāt ar spēlētājiem, tos apmācīt, izpalīdzēt tiem kādos jautājumos, vērot to roleplay, cik tālu viņi to izprot. Par cik es pats esmu diezgan pieredzējis roleplayotājs, varu galvot, ka administratora pienākumus es pildīšu maksimāli kvalitatīvi, neizmantojot amata spējas savā labā, arī maksimāli labi apejoties ar spēlētājiem.
Ļoti labi atveido nelegālo lomuspēli un zin tā struktūru. Pats ir diezgan sakarīgs un rēcīgs fujaks PAR
Nē, Tu radīsi galvas sāpes Dāvim un augstākiem! Es jutu pilnīgi. Pret
Noteikti pret. Kā saka, parādi savus draugus, pateikšu, kas esi tu.
Kā arī nelegālo fmk šobrīd ir vairāk kā vajag.
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
(-.(-.(-.-).-).-) <---- kiniesu mafija uzmanies
Da ne nah
ANTI
Serverī pietiekami ir adminstrātori gan uz nelegālo gan uz legālo pusi, pieteikums tāds 50/50
Būtu tiecies uz GM amatu, būtu cita runa, un būtu iespējams zaļā gaisma, skatoties arī kāds ir pieteikums..
Veiksmi
Pret,par sausu pieteikums.
Baigi sauss pieteikums, un liekas galvassāpes citiem nenovēlu. PRET.
pret, neizskaties diezgan motivets
banda
ne, serverim nav tik liela tauta , lai butu nepieciesami uzraugi vai administratori. Sobrid pietiek ar siem pasiem vergiem.
Lai saules muzs Latvijai!
Dievs sveti Latviju!
ne, serverim nav tik liela tauta , lai butu nepieciesami uzraugi vai administratori. Sobrid pietiek ar siem pasiem vergiem.
vajadzes tev sito iebazt seja kad atkal admin prasisi
Pieteikums pasauss, varēji jau izpausties vairāk rakstot pieteikumu. Skatoties uz taviem iepriekšējiem topikiem neko diži labu nesaskatu un, manuprāt, administrācija serverī ir pietiekama, pašlaik skatoties uz spēlētāju aktivitāti un to esamību. Bet, nu būšu PAR, lai jau tiek dota iespēja to izmantot un pierādīt sevi, ka to spēj un iespējams mainīsi viedokli par sevi citu acīs.
Sn1kers, yanchux, MaryJane, Jitzie, hustlerx, Kurts, Jony, Arnolds.aka.Rapid, Steeryzs, nauriks, juppi, Cryptix, Negro, Ekstazijs, bonnie, klassiks, DJohnsonTheOne, SANLA, UMEH, 518293182, LUĪZE, niksniklaavss, DriverOG, sencis., reintards, Lxst, dandijs, saulstarins, samantiina, archaa, Admiiiks, Draugs, PETER1ZZ, cjoma, ELSB, hoodsta, Osmans, Thomas, 9Boz, marats, Bridges, W22D, jurislips, figura, Twizzy, jur, AntiFrezzze, TrustR, Hyper, Bosch, sluker, Kristiāns, hoodrat, MrEddy, Tominsh, Ricins, lemnn, Leonchiks, Tējaaa, Tacco, sippa, cuvaks2ble0, sukamaniramurs, Guzman , RainersK, Maruzha, Ryan Gosling, joebiden