Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: sencis
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: changals
Iesaistīto personu lietotājvārdi: crystal gardens fujaki, lucas rykeward, Giovanni Muratori un antonio ribera
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: nerisina situāciju, nenoskaidro lietas un jail
Pierādījumi: pietiks, ja vēl 5+ cilvēki iepostos.
Komentāri: sēžam, chillojam hoodā. pēkšni ienesas lucas rykeward or smth ar volgo un sāk visus triekt nost. es izvelku tec un noberu ko var, bet šoferis sabugojis sevi, ka nemirst. asinis līst, bet fujaks nemirst. pasaucam leonu, šis atnāk, skatās, neko neraksta, un iemet TIKAI MANI ajailā par DM. Es nezinu vai admin statuss Leonam ir par daudz un par grūtu, bet džeks apjuka. Neviens no tiem, kas mūsu hooda iebrauca, cardmoja netika jailots. Kur loģika?
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
(-.(-.(-.-).-).-) <---- kiniesu mafija uzmanies
jā, un no mums 2 iemeta jailā. par ko? par to, ka jūs mūsu hoodā iebraucāt. 11/10 loģika
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
par to ka nosavat mani bez iemesla, es sedeju blakus lucasam ko es vareju izdarit, peksni griezt rinki vai ko?!
Lucas tika iemest jaila, Tu un Subar ari, pec ta ko sapratu- iebrauca hood un uzreiz sakat shaut pa viniem, nenoskaidrojot neko. vienigais kas kko darij ir lucas, kas meiginaja notriekt kadu, tika sodits, Giovanni vai ka vin sauca, sedeja blakus masina, moz afk aizgaja un lucas iedomaja iebraukt ta teikt jusu hood, un jus isti novacat giovanni bez iemesla un nezinu kur tu redzeji Ribera, jo to tur neredzeju. +negaju jo pasauca, vienkarsi sanaca lidot pari un redzet ka tur notiek kkada h***a. Ta vieta lai pateiktu kurs novaca Gio kad jautaju, saka spamot *pats nomira, pats nomira* iedeva dc screenus kur tiri skaisti redzams ka shauj.
jaa un tu redzi, ka jur tur guļ zem mašīnas un raivo abolyn arī nomira. Tu neko nenoskaidro un met ajail pa labi un pa kreisi. Ko mums darīt, ja fujaks ierauc hoodā un triec visus nost? moš gangwar sākas, moš zagt nāk. Kā lai es zinu, ko viņi grib darīt? mēs aizstāvējam terru, un tas bija collateral damage.
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
Liekas ka prasiju, ta vieta lai normali izstastitu kas ka notika, saka spamot 6 cilveki katrs par savu. Drosi vari iedot kadu vid, kur iebrauc un sak triekt visus nost.
Skrevele, Jitzie, gerachnik, nauriks, Admiiiks, Ricins, joebiden, saulstarins, Logix, Leonchiks, dandijs, Guzman , RainersK, Renis2004, Maruzha, sencis., Lxst, Draugs, DriverOG, Kristiāns, figura, 518293182, Osmans, jur, cuvaks2ble0, Raiziņš, Efrehs, Zatlerzaurs, Valchhaaa, MrEddy, 9Boz, Bosch, sukamaniramurs, Liepinshh, PETER1ZZ, samantiina, grauzejs, Ryan Gosling, marats, Swufy