bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Konkursi un pasākumi
6
0
topic
Pasākums - atrodi pazudušo starp savējiem.
518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2022. gada 12. novembrī, 19:31

This Room Is Thought To Have Been Michelangelo's Secret Hideaway And Drawing  Board : Parallels : NPR

Pazuduši starp savējiem

San Andreas'ā ir ieklīdis kāds nevēlams ciemiņš, kas vēlas kļūt par vienu no mūsu sabiedrības. Ciemiņa mērķi San Andreas'ā nav tie spožākie, tas ir pēc iespējas ātrāk jānotver un jānodod miera uzturētājiem, kas mūsu zemi pasargā no ļaunā! Tas nenāk ar labu, bet ir iefiltrējies starp mums pietiekami ērti jau, lai par to beigtu pievērt mūsu acis.

 

Vai jūs joprojām esat jauns bērns, lietas būs kārtībā, pāris rindiņas un es palikšu nedaudz auksts.

 

Spēles norise:

San Andreas'ā atrodas kāds kuram nebūtu šeit jāatrodas. Atrodi to un nogādā to Los Santos policijas departamentā pēc iespējas ātrāk. Nevēlamais ir veikls garnadzis, tas nozīmē, ka viņš spēss jebkura esošā servera transportu apzagt, nozagt un izmantot savām vajadzībām, lai nokļūtu sev tīkamajiem punktiem. Viņš ir kā ēna kuru kamerās nespēj ieraudzīt, mistērija kuru neviens nespēj atklāt. 

Par Amon Abchanchu ziņos /ann serverī un kick discorda #pasākumi kanālā, pirmā fāze būs aktīva aptuveni stundu līdz divām, pēc noteiktā laika paziņos velreiz /ann, ja Amon's netiks notverts, tad pasākums tiek nopauzēts līdz nākamajai fāze, kas ir - nākamā diena vai līdz nākamajam ziņojumam.

Amon mērķis ir nokļūt Los Santos'ā, bet tā atrašanās vieta nav noteikta līdz pat šai dienai.

Ja jūs nogalina kaut kādā veidā Amon Abchanchu (nav vina mērķis, bet gan izdzīvošanas Instinkts), tad jūs tieciet izslēgts no pasākuma norises līdz nākamajai fāzei, ja tekošā fāze tiks noslēgta bez tā notveršanas. Amon privātās distances traucēšanai, tas var kļūt agresīvs vai pat nonāvēt jūs, ja nebūsiet pietiekami veikls un attapīgs.

Pirmā fāze sākas šodien plkst. 20:30, noslēdzas 21:30 vai 22:00, tiks paziņots ann laicīgi.

 

[STATUS] Amon Abchanchu - dēvē kā ''nezināmi slēptais''

Es esmu vilks uz mēness un dziedu, esmu vējš, kas pūš tukšā istabā, es saku jūs varat klusēt.

Uzvarētāja balva - auto pēc izvēles no San Fierro auto salona.

Permanent krāsa forumā.

Aizliegts izmantot helikopteru, adminitrācijai aizliegts piedalīties pasākumā spēju dēļ.

 

Pēdējo reizi rediģēja 518293182, 2022. gada 12. novembrī, 19:38.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0