Iesniedzot sūdzību par administrāciju
Lai vieglāk izsekot līdzi izveidotajam saturam, tā nosaukumam ir jāatbilst šim formātam:
[Sūdzība] Augstākstāvošā lietotājvārds
Piemērs: [Sūdzība] yostu
*Ja situācijā tika iesaistīti vairāki administrācijas locekļi, kuri kaut ko pārkāpa, tad tēmas nosaukumā jānorāda katra lietotājvārds
Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: Twizzy
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Changals a.k.a Leonchiks
Iesaistīto personu lietotājvārdi:GM Changals
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Karoč viņu apturēja mentu mēs ar draugiem pie LSC stāvejam, un vērojam situāciju, aizgāju mierīgi uztaisīt kafiju, un šis mani aiztepo no reason uz LV uzprasu reportā šis man falso es uzrakstiju pma un mani iemet par ooc ins kaut vai pētersilis nav aizvainoš vārds, un par Admin abuse kaut vai nevaru neko abusot jo nēesmu administrācijas sastāvā.
Pierādījumi:
Komentāri:Vēlētos paskaidrojumus no viņa puses un ja neko nevar pateikt izsniegt Warn Point, jo viņs šito visu bezsakarā dara kā arī manu draugu bij tepojis no reason uz LV
Lab, atteloju rp situaciju ar policistu, nezinu kura laika uzradies, saki kko man rp macit kad pats esi ka teikt "papisis" meha spejas del ta ka rp neproti, tavas rp "apmacibas" trauceja attelot lomu speli tapec nacas aizsutit tevi talak, OOC Ins ir par tavu skaisto reportu:
jokoji vai sajuties smiekligs es nezinu, bet nu atsedi jail un padoma kadus reportu suti.
Kur ir Admin abuse?? to ka tev iedod teizeri un tu vel neattelo rp? Vecīt tev būdamam GM jāparāda sevi no labās puses, un parādi kur ir Admin Abuse? Un reason lai tepotu mani uz lv kaut vai afk stāveju pie Jack Auto?
Piedod jauniet, nezinasu kadi te termini ir vai nav, bet Admin Abuse jeb AA saisinajuma ir administracijas nomelnosana.
Admin Abuse ir kad izmanto admin spējas savā labā, ja nezināji un tagad gaidu reason lai mani tepotu uz LV kaut vai es stāvu pie LSC afk
Lab, atteloju rp situaciju ar policistu, nezinu kura laika uzradies, saki kko man rp macit kad pats esi ka teikt "papisis" meha spejas del ta ka rp neproti, tavas rp "apmacibas" trauceja attelot lomu speli tapec nacas aizsutit tevi talak
twizzy noperc brilles, ja tiesam neesi spejigs ieraudzit tekstu
SPECIALI tev palielinaju
3.3.
Vari negaidit un parlasit pirmo manu ierkastu, ka jau rakstiju, bet par AA domu saprati, tas pats OOCIns ir tikai pret adminu, par ko pec manas pieredzes soda bargak...... sodu pec 'pieredzes' cita veida komunos (SAMP).
Ja vairak jautajumu nav gaidisim augstak stavosos.
Edit: bik izlaboju tekstu
Atļaušos ielikt vel 1 postu saistiba ar AA..... tads te gan jau ka neeksiste, bet ludzu info par admin abuse saja sakara (tavs report) un sodu sistema ieks SAMP
Atvainojos par 2iem postiem.
Nejauc sampu ar mta.
Un Admin apmelnošana ar admin abuse ir 2 dažādas lietas
'Nejauc samp ar mta' tu tak saproti ka pec mana piemera es pieradu to ka mana skatijuma un pec noteikuma ko ieliktu, AA un OOC Ins ir respektivi viens un tas pats? vai tev tik talu tas neaizgaja, mta un samp respektivi tas pats tik ieks samp par katru jail nemet sudzibas par adminiem.
Lugsu partraukt catu. Katrs nakamais posts tiks sodits ar 1 bridinajuma punktu. Atlauts izteikties tikai sudzibas izskatitajiem un iesaistitajiem, lai pievienotu papildu pieradijumus.
3.3 punkts.
nu
Idiot tu mani iemeti par Admin abuse, sanāk tu nepārzini servera terminus
Sods atbilstošs, ja uzraugs uzskatīja to kā aizvainojumu, administrācija drīkst teleportēt spēlētājus prom, ja tie traucē ar ooc spamošanu.
🆗🆒♿
sīkāk par ls opening kekw
Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!
2. vieta - Skorpions
Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.
Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.
Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.
CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT
Twizzy, sencis., pagarinatajs, Avatars, daunars, jurislips, Leonchiks, Assassin, 💜 Tvaiciņš 💜, Memorie, figura, jur, Zatlerzaurs, Liepinshh, Murish, nauriks, Kristiāns, archaa, raivorijs, LUĪZE, FalkeLV, Maruzha, abolinsraivo, naurz, Osmans, PETER1ZZ, samantiina, DidzzyS, Skrevele, DriverOG, 518293182, LMD, Draugs, Castellani, dandijs, Kapracis, Ricins, Bosch, Sneaky, Sicitisss, marats, Hyper, pivuks