Čau kick roleplayisti!
Tātad mani sauc Adrians un man ir soon to be 14gadu.
Precīzi nepateikšu cik daudz gadu pieredze man ir attelojot lomuspēli bet varu pateikt to ka jebkurā serverī kurā esu spēlējis, vienmēr pēc kāda laika atgrieztos kickā, jeb mājās.
Pašam patīk moči, automašīnas un daudz kas cits.
Atrodoties šajā komūnā vēlos atrast daudz jaunus draugus, ar kuriem nākotne varētu varbūt kautko uzspēlet kā arī uzlabot savas lomuspēles zināšanas.
Novēlu katram no jums jauku mācības gadu, kurš drīz sāksies un priekš projektu vadītājiem: lai jūsu komūns turpin augt un turpina attīstīties scripta ziņā.
Personīgi +rep kas izdomāja kautko šādu kick foruma, diezgan inchigs topiks kurā var uzzinat kautko par citiem.
Mani var atrast sc - zvaigzniteee
un discorda - starxzs
Uzlaboju - 2023, 20 Augusta
Sup
čau adrian
Sveiks, novēlu tev veiksmi iekš servera!
Zdarow vecais. Lai tev veksmīgas gaitas serverī un gan jau mēs saskriesies kaut kur iekš ls. ;D
Wsup
Čau, Čau Adrian!
Kurts, gerachnik, samantiina, Twizzy, Collins, ! starxzs, nauriks, Rimbikis, AntiFrezzze, Tacco, figura, Admiiiks, hustlerx, KasParNa*uj?, grauzejs, sencis., Kapracis, Leonchiks, Ricins, Hyper, Maruzha, jur, dandijs, Draugs, Castellani, Jitzie, Memorie, Zatlerzaurs, 518293182, Drauks, klassiks, yanchux, pagarinatajs, LUĪZE, jurislips, kiroji, LMD, Osmans, pivuks