bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
2
2
topic
Los Santos drošības dienests
7n4_
Lietotājs++
Arč
257 atbildes forumā
Online: 15d 16h 50m
Redzēts 8. aprīlī, 16:42
Pievienots, 2022. gada 31. augustā, 21:59

Los Santos drošības dienests

 

Los Santos drošības dienests  ir viena no trim valsts drošības iestāde. Los Santos drošības dienests ir pretizlūkošanas un iekšējās drošības dienests, kas iegūst informāciju no dažādiem avotiem, analizē to, informē valsts augstākās amatpersonas par identificētajiem riskiem nacionālajai drošībai, kā arī veic darbības to neitralizēšanai.

Los Santos drošības dienests kompetencē ir pretizlūkošanas un valsts noslēpuma aizsardzības pasākumu īstenošana, valsts konstitucionālās iekārtas un ekonomiskās drošības interešu aizsardzība, pretterorisma pasākumu īstenošana un koordinēšana, kā arī valsts augstāko amatpersonu aizsardzība. Los Santos drošības dienests ir arī vienīgā no trim valsts drošības iestādēm, kam ir tiesības veikt pirmstiesas izmeklēšanu (uzsākt kriminālprocesu un rosināt kriminālvajāšanas uzsākšanu, kā arī aizturēt personas).

Los Santos drošības dienests darbības pārraudzību veic iekšlietu ministrs, operatīvās darbības pasākumu un pirmstiesas izmeklēšanas procesu likumību uzrauga Ģenerālprokuratūra.

 

Darbības ko veicam:

Veicam par atsevišķām samaksām dažādas privātmāju, vai piznesa ēku apsargāšanu

 pretterorisma pasākumu īstenošana un koordinēšana

valsts augstāko amatpersonu aizsardzība

valsts noslēpuma aizsardzības pasākumu īstenošana

veic pirmstiesas izmeklēšanas

veic dažādu personu kriminālizmeklēšanas

 

Pagaidam tiek meklēts arī pamatsastāvs 2-3 cilvēki, kas vēlas tikt pamatsastāvā droši var ziņot man privāti PM vai arī discord: 7n4_#1090

7n4_

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts 5. maijā, 15:57
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 31. augustā, 22:13
8
post

Frakcija netiks pieļauta. Slēdzu ciet.
Man šķiet, ja tu saprastu ko nozīmē ''kriminālvajāšana'' un ''kriminālprocess'', tu šo nerakstītu. Nu un laikam termins ''ģenerālprokuratūra'' tev arī ir sveša. 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0