bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzība par administrāciju
3
6
topic
[ Sūdzība ] ketamins.
nauriks
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Biedrs
Gate atbildīgais
nauriks
Naurēns
720 atbildes forumā
Online: 47d 22h 8m
Redzēts 7. maijā, 03:58
Pievienots, 2022. gada 31. augustā, 04:12

Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību

Tavs lietotājvārds: narkomaans

Augstākstāvošā/o lietotājvārds: ketamins

Iesaistīto personu lietotājvārdi: Yappidors, es un ketamins. 

Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Mierīgi braukājām apkārt ar Yappidoru pēc vairāku veikalu aplaupīšanas un nekas tāds nenotika, jau bijām notinušies un braukājām apkārt mēģinot izdomāt plānu uz rītdienu, kādā veidā varētu aizbēgt no LSPD ja viņi ir ļoti daudz, tad satikām to Randy Ghi, džeks pateica ka pārdod ieroci pa 12 tūkstošiem, pateicu ka ņemšu pa 11'500$, pateica labi, sarunājām tikšanās vietu, kad tikāmies jau pajautāju vai ir prece un viss tas, džeks parādīja ka ir un beigās izdomāju ka nemaz negribu viņam maksāt, noerpoju kā izvelku ārā savu ieroci un tēmēju viņam tieši galvā kas arī ir redzams zemāk manis uzņemtajā ekrānšāviņā, īsi pēc tā, pateicu lai guļās uz zemes un noerpoja ka guļoties zemē, sāk šaut. Interesantākais ir tas, ka sapratu ka pārkāpj noteikumus un automātiski OOC čatā pajautāju ko viņš dara, neatklāju pret viņu uguni jo sapratu ka tā būs lieka ložu tērēšana tāpēc mazliet pagaidīju, viņš aizbrauca, mani ketamins revivoja, iedevu pierādījumus un teleportēja spēlētāju. Viņš atteicās turpināt atveidot lomuspēli jo domāja ka šajā situācijā ir uzvarējis viņš kaut vai tā nebija, ketamins iegāja /loginto viņa personāžā un iedeva man ieroci kuru būtu dabūjis ja viņš turpinātu erpot, kā arī gribēju pārējās lietas kas viņam bija kuras mani interesētu, skatoties uz to ka varētu arī kaut ko nozagt izmantojot izdevību, savācot no viņa ieroci uz ko es saņēmu atbildi - Tak pisies nahuj, kam tev to bandanu retard un nepis laiku. 

Pierādījumi: 

Komentāri: Šāda rīcība kā administrācijas sastāva biedram ir nepieļaujama, šī nav pirmā reize kad redzu ka viņš pret spēlētājiem izturās šādi, jā varbūt viss liekas labi un tā, bet tā nav. Viņš ar visiem runā normāli kurus nepazīst, bet visus kurus pazīst, ar viņiem var runāt kā grib, cik grib un visu pārējo. Iepriekš vispār stāvu AFK, pilnībā neko nedaru, gaidu kad dandijs izies no AFK un izsniegs man F3 paneli, dzirdu kāds triec nost un loģiski padomāju ka tie lowaki kas šaudās visu laiku, bet tad izrādās ka viņš mani trieca ( Būtu arī skrīni, bet domāju ka nebūs vajadzīgi un nedēļu vai mazāk atpakaļ izdzēsu visus nevajadzīgos skrīnus ) Kā arī gribēju piebilst mazliet, Tu 5 stundas atpakaļ izskatīji sūdzību par Castellani, 3x iemeti ar lielajiem buriem ATTIEKSME, ATTIEKSME, ATTISKEME, bet kas notiek ar tavu attieksmi? Dabūji augstāku ranku, no priekiem viss pa muti nāk ārā un savaldīties nevar? ) 

Vajadzētu darīt kaut ko šīs lietas labā, ja viņš nevar savaldīties tad no viņa šeit nav nekādas jēgas ja neskaita to ka viņš ir aktīvs. 

Var gadīties tā, ka ''ketamins'' izdomā izskatīt šo sūdzību pats tāpēc palūgšu nedarīt šeit neko ja nu vienīgi ir vēl kas sakāms saistībā ar visu to ko esmu pateicis sūdzībā. 

Pēdējo reizi rediģēja nauriks, 2022. gada 31. augustā, 08:49.
jur
Lietotājs++
gardedis
200 atbildes forumā
Online: 9d 1h 59m
Redzēts 25. februārī, 19:09
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 31. augustā, 09:59
0
post

cik lielam idiotam jabut lai no fujaka nozagtu bandanu? XDD vel ble nozodz vinam visus notes un tumbu

Sodīts (c) ketamins

Pēdējo reizi rediģēja Jitzie, 2022. gada 31. augustā, 11:49.

 

nauriks
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Biedrs
Gate atbildīgais
nauriks
Naurēns
720 atbildes forumā
Online: 47d 22h 8m
Redzēts 7. maijā, 03:58
Pievienots, 2022. gada 31. augustā, 10:04
2
post

Nesaprotu kāds sakars ir Tev iekš šīs sūdzības, bet labi.

Tu esi viens no tiem indivīdiem, kas erpo kaut kādu vēzi un nevar neko normālu izdomāt. Bandanu es prasīju viņam tāpēc lai man nebūtu jāpērk viņa, piedalījos jau vairākās veikala aplaupīšanās kas ir tikai loģiski, ka man būtu vajadzība maska vai kas tāds kas aizklātu manu seju, bet man nekā tāda nebija tāpēc izdomāju, ka varētu no viņa paņemt. 

Palūgšu foruma moderatoriem iedod viņam warnu, jo sūdzībā nav iesaistīts. 

pidars
Lietotājs++
pidars
156 atbildes forumā
Online: 10d 1h 19m
Redzēts 14. februārī, 23:24
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 31. augustā, 10:11
0
post

Tu krutz juties jā?

Sodīts (c) ketamins

Pēdējo reizi rediģēja Jitzie, 2022. gada 31. augustā, 11:54.

esmu gejs sukaju

nauriks
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Biedrs
Gate atbildīgais
nauriks
Naurēns
720 atbildes forumā
Online: 47d 22h 8m
Redzēts 7. maijā, 03:58
Pievienots, 2022. gada 31. augustā, 10:21
2
post

Mazais Ralfiņš izdomāja piebalsot tie džekiņiem? phahaha. 

Sēd biksēs, nepiemēslo topiku.

Jitzie
Foruma Moderators
Vadošais administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Veterāns
Discord Moderators
Sanity
1178 atbildes forumā
Online: 158d 15h 56m
Redzēts 10. maijā, 13:32
Pievienots, 2022. gada 31. augustā, 11:18
0
post

xddd, naureen, reciigi.

es visus no friendiem noņēmu, jo gāju undercover hiddenā. mums bija pietiekami labas attiecības, lai tu šos vārdus pie sirds nepaņemtu. nez, kas tev iekoda, bet nu labi, kā būs tā būs.

labs attēlojums mūsu attiecībām, vienreiz prasiji kādēļ tev ame nerādās, mēs patestējām un mans tests izpaudās šādi - 

šis tevi nekādīgi neaizskāra un tu vienkārši to noignorēji, jo ļoti labi saprati, ka tas bija kā piedūriens no čoma čomam. tas pats šeit, nejau es legit domāju, ka tu retards esi, tas bija vienkāršs piedūriens. ja tu apvainojies par to, ka serverī noņēmu no draugiem, SERVERĪ, tad piedod atvaino džekiņ vienkārši izskatās, ka vairs nevarēji atrast pie kā piesieties. par to visu var paineteresēties un uzzināt, kādēļ tas tika darīts. redzēju tu man rakstiji PM serverī, es vienkārši neatbildēju. jo most of the time esmu busy, būtu pajautājis discordā un saņemtu atbildi. reāli, teeja varētu šādu pašu sūdzību uzrakstīt, cik reizes viens otru par dalbajobiem un retardiem neesam saukuši, bet viņš vienkārši to nedara, jo zin, ka tas nav tā domāts. un tu, naurēn arī pietiekami daudz reizes esi mani par dalbajobu saucis discordā to tā nedomājot un es to nepaņemot pie sirds. vakar pat voicā sēdējām, tev bija visas iespējas to pajautāt.

Pēdējo reizi rediģēja Jitzie, 2022. gada 31. augustā, 11:50.

Castellani
Bijušais administrators
Lietotājs++
1037 atbildes forumā
Online: 113d 19h 39m
Redzēts 2022. gada 15. novembrī, 11:06
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 31. augustā, 11:53
4
post

Sūdzība patiesa, Administrators dabus mutisko brīdinājumu un tiks sodīts par OOC insult 

Animated GIF

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0