Tavs lietotājvārds: sencis
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: castellani
Iesaistīto personu lietotājvārdi:
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: sods bez iemesla
Pierādījumi:
Komentāri: tātad, apzogam veikalu. ir tāds fujaks kā JAN RIEGERT, kurš pirmāmkārtām nepis nepārzina ne apzagšanas kārtību, neko citu. kā arī ir šis te prikols -
kr4 iziet fujaks no veikala, jan sāk šaut, lai arī ne ierocis mums ir izvilkts nekas, aizrādam, pēc kā saņemam augstāk ieviietoto atbildi. kr4 nesanāca aizbēgt. neesam ne izvilkuši ieroci, ne atklājuši uguni, es izkāpju ārā un tas fujaks sāk mani ar beanbag šaut bezjēgā. kāds sakars, ja man ne ierocis izvilkts, ne kas cits. beigās mani nošauj, nolago nets, eju atpakaļ un jebanāts okupants iemet ajailā vnk bezsakarā. logoff RP laikā? es jau biju miris. neattēlo sekas pēc beanbag? tam beanbag tur nebija jābūt. jebanais biased okupantu mēsls heito mūs tik ļoti, ka savu atpalikušo bērna smadzeni vispār vairs neslēdz iekšā.
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
(-.(-.(-.-).-).-) <---- kiniesu mafija uzmanies
Es vēroju situāciju, tu pirmkārt izkāpi no mašīnas, skraidīji ap viņu, tapēc beanbag, pēc tam izvilki shotgun, pēc kā šāvi pa policistu, tā kā Dandijam ir video, tad visu varam pierādīt
es izvilku shotganu, jo tas jebanāts mani sāka šaut ar beanbag. neviens man neaizrādīja, lai es beidzu skraidīt vai ko.
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
Dzīvē tevi arī uzreiz neitralizētu, to var uzskatīt par bēgšanas mēģinājumu
XD dzīvē policija sākumā runā, pirms atklāj uguni.
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
Nejau ja tu mūc😁😁
mani ielence 3 menti, es skraidīju APKĀRT mašīnai, nevis pisu prom. pizdaaa lowaku sapnis
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
Tātad troļļoji un pats to atzīsti
kāds troļļoju? es sāku runāt to, ka esmu uber šoferis. neviens vārds pretī un hujārī nost mani. nav normāli
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
pisas dirst abi lowaki. ne jus kadam vajadzigi, ne jus kads sauca.
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
Sūdzība nepatiesa, vairāks reizes pārkāpi PG terminu, tevi nošāva īsi pēc tam logofojies, soda iemeslā varu pievienot PG, bet tas soda laiku nemainīs.
Ja vēlies pats atcerēties ko izdarīji varu iedot tev klipu par pārkāpto.
gerachnik, nauriks, Twizzy, ツARMISSツ, Jitzie, 518293182, figura, sluker, Bridges, FalkeLV, ivanovs, Ricins, Skrevele, LMD, raivorijs, grauzejs, sencis., dandijs, Draugs, Maruzha, Kristiāns, niksniklaavss, Tropkillaz, LUĪZE, Hyper, Liepinshh, Yamin, abolinsraivo, jurislips, Laurz, jur, Admiiiks, Castellani