Tavs lietotājvārds: cartridge
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: castellani
Iesaistīto personu lietotājvārdi: neviens
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: nepamatots ajails
Pierādījumi: https://prnt.sc/Y8rAtGsBDXSD
Komentāri: saņēmu 2h ajail par DM, kaut gan pie hooda pārparkoju mašīnas tieši
apstiprinats jebanats krievs mazais
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
(-.(-.(-.-).-).-) <---- kiniesu mafija uzmanies
Gāju visiem cauri, tu iegāji caur atlcharu, kaut ko visiem auto dauzīji pie igs, tad LSPD darbinieks apturēja vienu personu, tu uzreiz piesienies klāt, tev lika atkāpties vairākas reizes, beigas tu iekāpi auto un uzbrauci virsū un stāvēji kādu laiku un tad ātri respawoji f3 auto un iegājis atpakaļ caur citu charu
a kur pieradijumi?
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
kaut ka nelogiski, fujaks, pieradijumu nav un kapec tad es nesanemu ajail par MIX/CARDM,ja jau es igs dauziju un vel viskautko dariju???
gaju visiem cauri saucas sedeju recona 2h uz jur leather un izdomaju, ka vins randoma dm taisa?
kads pamatojums likt 2h ajailu vispar? noteikumos pat rakstits, ka var likt 30-180min. un 180 butu par mass dm
Esmu iesaistītā persona, tādēļ atļaušos šeit komentēt.
Situācija: Veicu traffic stop uz vienu no spēlētājiem, pēc kā cartridge nogrieza man ceļu, nepakļāvās pavēlēm. Tad situācija pavērās tā, ka persona uz kuru veicu traffic stopu atklāja uguni. Pēc drauda likvidēšanas, Jack Bag (cartrige) uzbrauca man virsū un pagaidīja kādu laiciņu, lai es nomirtu.
Teikšu uzreiz, ka vizuālu pierādījumu man diemžēl nav, bet ir pietiekami daudz acu liecinieku.
Liecinieki notikušajam: Michael_Svalkin; Randy_Ghi un varbūt vēl kāds.
ja
cau
kur pieradijumi jebanat halo
[oo==[][]==oo]
(_)_)=============D
@Castellani
AIZIET, tad met savus pierādījumus
EDIT:
atkal nofalso reportu par sevi, kur prasu, lai iemet pierādījumus, kā pats solīja.
Logfaili no administratora puses, kas ļoti labi pierāda, ka viņš redzēja situāciju un viņu izmeta no servera.
Nepatiesa, slēgts.
Jitzie, joebiden, 518293182, figura, jur, jurislips, grauzejs, sencis., Twizzy, Castellani, samantiina, ivanovs, PETER1ZZ, Draugs, Liepinshh, raivorijs, Maruzha, Leonchiks, dandijs, Saulgreezy, Ricins, sluker, Bridges, TrustR, Kiwix, Osmans, LMD, LUĪZE, Assassin, Ryan Gosling, niksniklaavss, yanchux, daunars, Kristiāns, Zatlerzaurs, Skrevele, Hyper, duman, radiojuniors, Admiiiks, Laurz, Bosch, Angelis, pagarinatajs, ELSB