The Hillbillies of California
''Redneck'' ir termins, kas galvenokārt, bet ne vienmēr, attiecas uz baltādainiem amerikāņiem, kurus uzskata par trakiem,
neizglītotiem un nabadzīgiem dienvidniekiem. Termina nozīme, iespējams, nāk no 19.gadsimta beigām, kad redzami saules apde-
gumi bija atrodami uz fermeru kakliem. Mūsdienu sinonīmi vārdam ''Redneck'' ir sekojoši -
1.hillbilly
2.crackers
3.white trash
''The Hillbillies of California'' ir redneku grupa, kas atrodas Kalifornijas štatā. Dēļ redneku mazuma dienvid-rietumos,
grupas biedru skaits nav liels, bet tas grupas attīstību, ideju izplatīšanu un izcelšanos netraucē. Grupas līderis-Kyle Preston,
ir dzīvojis Kalifornijā visu savu dzīvi, štatā, kur redneki nav tik populāri, taču tas viņu neapturēja no redneku ideoloģijas piel-
āgošanas savam dzīves veidam. Kyle jau gadiem cenšās izplatīt savas idejas un ar laiku viņam ir pievienojušies jauni biedri, kas viņu
atbalsta. Grupas mērķis tuvākajā nākotne ir pietiekami attīštīies, lai cilvēki viņus atpazītu un atzītu.
labaakais gurkis pasaule, iedeva konfektes par brivu
labs topiks
iemet ss kur visi barina nesajat pagales lucu
cau
Neraudi bralit nav ko dmot mežā pats ilgāk nosēdēji par layfieldu
"Sāk zviegt kā zirgs", kas ir tas ble pa suud?
mes lauki ic esam tpc ari rpojam kaa lauki nemiz bralit
Next level rednecks
Brauka ar bmw
Staiga modded gangsteru skinos
kados moded gangster skinos es staigaaju? iemet ss dzekinj. es staigaaju ar vienu skinu id nezinu. mums ir 3 pikapi orgas. beha nav orgas mashiina taa ir mana mashiina un ja citigi straadaa var nopelnit jo rednecki ir smagaa darba daritaji un es paralēli uzturu servisu bralit iemetisu tev foto (kvalitate nav labakaa bet tpt) reku dzeki gaze uz behas irl kapec lai man nebutu liekas naudas sev tadai masinai ja man ir cilveki, kas man pelna naudu un man ir serviss?? speciali taisiju kkadus laukus jo viss ko pirmstam esmu redzejis ir visadi cripsi bloodi un kkadi mafijozas vaig kko jaunu serverii.
Lūgums izrādīt aktivitāti tuvāko 72h laikā, savādāk frakcija tiek pārvietota uz arhīvu. Ja ir kāds iemesls , kapēc netiek likti ekrānšāviņi (SS'i) , sazināties ar manīm .
sweex, dandijs, Draugs, amsterdam, CiMBo, Bosch, LMD, SNAKE, jur, Tropkillaz, Liepinshh, amiz, MaryJane, Криля, Angelis, abolinsraivo, PETER1ZZ, Arhimēds Pitagors, Leonchiks, Admiiiks, Ricins, Zatlerzaurs, Skrevele, Laurz, figura, Kamars, Hyper, jurislips, wiii, Bridges, Jitzie, 518293182, nauriks, DriverOG, Gulass69, yanchux, klassiks, ČIGĀNS 3310, HENNESY, HandlexY, Ryan Gosling, SANLA, grauzejs, shushh, samantiina, niksniklaavss, keOs, cjoma, Kristiāns, pivuks, joebiden, ivanovs, duman, Sestais, sencis., pagarinatajs, Twizzy, marats, Brazy, ELSB, Sneaky, sluker, RaivoKR, Aleksej Nikolaev, daunars, pidars, EBK, Kristohaha, FalkeLV, timaballs, uravnobeshen