Tātad, ši nebūs nekāda parasta tipa sūdzība kuru redzat ikdienā par fletcher bet nu tomēr.
Kādēļ viņš atļaujās rakstīt uz slēgt temu, kad sūdziba ir par viņu? Piemēram ja sūdzība ir patiesa , tad sanāk... Kad viņš var uzrakstit tur kad tā ir nepatiesa un aizvērt.. es nesaprotu kas un kā, bet par fletcher daudz sūdzibu nāk . Personigi viņš man ar nepatīk , cilvēks nekad nemainās un attieksme paliek viņam tādi pati kāda bija , nezinu kam tādu cilvēku staffā vajag. Visi tik sūdzās .. (pēdēja sudzība par viņu viņš pats atbildēja un slēdza tēmu) ja kāds augstāk stāvoš šo skatās, lūdzu pieņemat kaut ko savā satarpā, domājiet ko darīt ar fletcher.
pilniba piekritu, nekauniba augstakaja mera
Ja godīgi piekritīšu šiem džekiem. Esmu tik daudz redzējis sūdzības par fletcheru. Vēl iepriekšējās sezonās dzirdēju, ka viņš tika izmests nopietna iemesla dēļ. Neredzu iemeslu kapēc tika paņemts atpakaļ adminstrācijā. Ir bijušas protams daudz sūdzības par MG termina pārkāpumu un tas ļoti ietekmē nelegālo organizāciju lomuspēli. Un parasti no Mg viņš izbēg ar savu diženo AD statusu. Domāju, ka viņš ir jālikvidē no komandas un jāsagaida, kad saņems sevi grožos, bet neticu, ka tas notiks.
pilnigi piekritu
#AssasinsAtpakalParAdminu
Jegas no vina toc nekadas nav, ari ka pd vaditajs vins sez ad dutya, dzird kadu apsaudi, mistiski uzrodas, nosauj visus, sekundi pec nosausanas dissarmo un izpis offa.
nu
Norādītais administrators neaizvēra vakardienas sūdzību, to aizvēra BunnyHop, jo neredzēja jēgu atbildēt uz sūdzību, ja administrators atzina savu vainu.
Ar administratoru tiks veiktas pārrunas par sasteigtu sodīšanu, tiks mudināts nedzīvot ''pa gaisiem'', ja nekas nemainīsies, tad nāksies rīkoties savādāk.
Slēgts.
Jitzie, Skrevele, Draugs, Aleksej Nikolaev, figura, Maruzha, heii55, LMD, ivanovs, radiojuniors, timaballs, Admiiiks, samantiina, Kapracis, Bosch, Brazy, jurislips, niksniklaavss, shushh, marats, Sestais, Kristiāns, Zatlerzaurs, Ricins, uravnobeshen, 518293182, Arhimēds Pitagors, Castellani, Ryan Gosling, PETER1ZZ, pagarinatajs, Leonchiks, raivorijs, jur, yanchux, Raiziņš, Liepinshh, Twizzy