Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ vēl nē bet kickā esmu spēlējis jau ilgu laiku ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ varu būt ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ x]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ -]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ x ]
Anketa
Vārds: Emīls
Vecums: 15 (septembrī )
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): Itka ne
Izveidoto personāžu saraksts: 1 Hanz Hozenfeild
Pieredze šāda veida amatā: ir laba
Pieredze lomuspēles jomā: jau rpoju 3 gadus
Servera /history ekrānšāviņš: https://failiem.lv/f/fwtezgxhf
Motivācijas vēstule: Es vēlos pieteikties šajā amatā tieši šajā serverī dēl tā, ka zinu ka būs interesanta pieredze, labi komandas biedri un labi rpotāji. Piesakos jo vienmēr vēlos sevi attīstīt un pierādīt vairākos serveros un ko lai zin katru reizi ir iespēja iemācīties ko jaunu. Varu arī apmācīt jaunpienācējus par komandām, noteikumiem, jail laikiem, utt. Tāpēc ļoti novērtēšu jūsu laiku izskatot manu pieteikumu, ceru ka ir pietiekoši labs!
tici man, nebūs interesanta pieredze.
Es lieku pret
cau
Nezinu, ja tev pašam liekas, ka šis ir adekvāti pilns pieteikums tad tu stabili nēesi spējīgs pavilkt šo pienākumu. Kā arī jauns zaļš gurķis priekš mums tu te esi un uzreiz skrien pēc statusa. Pasēdi, paerpo, izgaro labu enerģiju no sevis un tad jau tālāk kko varēs spriest par tevi, pagaidām Pret.
•Rule number 5 : Don't show no love.Love will get you killed.•
Man nav vardu, PAR!
Pieteikums nav tas diži labākais. Noteikti pie pietiekuma varēji daudz, daudz labāk piestrādāt jeb kvalitatīvāk. Šādi skatoties uz tavu pieteikumu, liekas, ka nespētu būt cienīgs šim statusam. Pret.
PAR nekad nevar zinat sudos var atrast zeltu
rekomendeju emil jo es tiesam esmu parliecinats, ka bus interesanta pieredze! tur loti forsi un interesanti reporti ka piemeram salabo mahu un attpo un ta ja veiksmiti!
Pieteikums tiek noraidīts, jo nav izpildītas visas vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz amatu.
Bārnijs, nauriks, Smoke, Kspaks, Kristiāns, Skrevele, hustlerx, figura, ivanovs, Jitzie, klassiks, LMD, Biggy, Optimists , Assassin, Ricins, Fosiks, Tropkillaz, dandijs, timaballs, 518293182, Kapracis, pagarinatajs, Zexity, Kriksis, cjoma, Angelis, abolinsraivo, girts, Ruffy69, jurislips, niksniklaavss, Pelnutrauks, Bosch, Maruzha, joberis