Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ x ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ x ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ x ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ x ]
Anketa
Vārds: Arvis
Vecums: 16
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): Devill-8123, Bmwmafija, Karlis
Izveidoto personāžu saraksts: Ralph Bellamy
Pieredze šāda veida amatā: Pieredze ir citos serveros.
Pieredze lomuspēles jomā: jau 5gadus speleju MTA.SA
Servera /history ekrānšāviņš: nevaru ielikt jo serverī pašlaik nevaru ieiet.Bet History ir tirs.
Motivācijas vēstule: Sveiki velos pieteikties Mta.kick par speles uzraugu, serveris ir jauns, kā ari vretu but daudzi kas parkaps Rp terminus. Labprat palidzetu Staffam viņu pienakumus, samazinot tos, cik spetu. Labprat palidzu, iemacu jaunpienacejiem ieks MTA.SA kuri nesaprot vel kas ir RolePlay, labprat tadiem palidzetu saprast kas tas ir. Spešu uzraudzit serveri vai notiek Rolpleys,nevis kads parkapj tā teminus. Paldies par sapratni.
Labākais kandidants līdz šim ,pret..
rec saprot rp un parzina terminus
rekomendeju ble
ludzu ja
gribu lai eriks man iemaca rp
rec saja sezona paradijis savas spejas, loti labs kandidats
Ne, piedod ne, citu reizi.
ne pieteikums parak huina sorr
~The Baltics~
es lieku pret, kad būs frakcija "bemve mafija"
cau
lohi liek pret. pret!
pfff, PRET, pieteikums ir ahujennījs bet nu tomēr, pietrūkst odziņas.
Pieteikums loti plash, loti ieintereseja bet tomer kaut kas pietruka, pret.
Tiko serveris atvērās, pierādi sevi kādā no frakcijām rādot kvalitatīvu RP līmenī, parādi kad spēj būt aktīvs un tad kandidē uz šo nopietno amatu. Pagaidām pret.
Neko jaunu un īpašu Jūsu pieteikumā neredzēju, profils tukšs nav kur redzēt tavu pieredzi un lomuspēles līmeni. Pierādi sevi no labās puses un tad raksti, jo šobrīd viss ir ļoti sausi.
Noraidīts
nauriks, Ricins, figura, Admiiiks, 518293182, klassiks, ddandaliis, Cryptix, pagarinatajs, FizzyS, Assassin, Jitzie, dandijs, command, Bmw_mafija, Biggy, Haseeb, davislatelis, abolinsraivo, Osmans, niksniklaavss, Bārnijs, jurislips, Kristiāns, Twizzy, Draugs, Kapracis, FL3X, ivanovs, Bosch, W22D, timaballs, Angelis, ELSB, Bridges, daunars, Arhimēds Pitagors, DriverOG, Pelnutrauks, Ryan Gosling, MustanK, linceensop, Saulgreezy, girts, pivuks, cjoma