bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Uzņemšanas nodaļa
4
0
topic
[LSPD] Rekrutācijas informācija
Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts 9. maijā, 21:19
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2022. gada 28. jūlijā, 19:08

LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS
"REKRUTĒSANAS UN NODARBINĀTĪBAS DIVĪZIJA''


SATURS

 I - Rekrutācijas posmi
II -  Kandidāta prasības
III - Noteikumi
IV - Melnais saraksts
 


I - Rekrutācijas posmi

1. Anketas aizpildīšana - Anketas aizpildīšana ir pirmais un svarīgākais solis, lai rekrutēšanas un nodarbinātības divīzija spētu izvērtēt kandidātus. Anketai ir jābūt aizpildītai precīzi, pēc iespējas mazāk kļūdu. Janorāda pareizas atbildes uz anketas jautājumiem. Ievērojot visas rekrutēšanas un nodarbinātības divīzijas prasības. 
2. Anketas atbilde - Anketas atbilde ir 3 veidos. APSTIPRINĀTS, NORAIDĪTS, NEPIECIEŠAMAS IZMAIŅAS. Pēc apstiprināšanas gadījumā kandidātam ir jāsazinās ar departamenta rekrutēšanas un nodarbinātības divīziju tuvākajās 48 stundās.
3. Intervija - Kandidātam ir jātiekas klātienē ar intervijas vadītāju kurš ir Rekrutēšanas un nodarbinātības divīzijas pārstāvis. Intervijā tiks uzdoti jautājumi uz kuru atbildēm balstīsies lēmums par Jūsu tālāko virzīšanu departamentā.
4. Akadēmija - Pēc pozitīvi izietiem 3 rekrutācijas posmiem, kandidāts tiek norīkots uz departamenta akadēmiju kura tiek veidota kopā ar citām tiesībsargājošajām iestādēm pilsētā un štatā. Kandidātam ir jāklausās un jaiegaumē informācija priekš turpmākā dienesta.
5. Tests - Pēc akadēmijas katram kandidātam ir janokārto tests vismaz uz 51%. Pēc tam kandidāts nodod svinīgo zvērestu un var kļūt par pilntiesīgu Policijas Virsnieku pirmajā pakāpē.
6. FTO - Pēc zvēresta un akadēmijas pabeigšanas rekrutācija neapstājas, jo katrs jaunais virsnieks var izgāzties no rekrutācijas savā pirmajā vai otrajā darba dienā. FTO ir field training officer jeb Patruļas Apmācības Virsnieks. Katrs jaunais virsnieks kurš ir izgājis akadēmiju viens patruļā neiet nekādos apstākļos, visas viņa patruļas notiek tikai Patruļas Apmācības Virsnieka pavadījumā. Šis posms ilgst 2 līdz 3 nedēļas, nepieciešamības gadījumā - vairāk. Viss ir atkarīgs no virsnieka aktivitātes un informācijas uztveršanas un pareizām rīcībām uz ielām.
7. Patruļas tests - Pēc izietiem 6 posmiem virsniekam jākārto tests lai saņemtu paaugstinājumu uz Policijas Virsnieks II. Testa nokārtošanas gadījumā virsnieks var doties patrulēt viens. Testa nenokārtošanas gadījumā virsnieks atgriežas 6 posmā un atkārtoti patrulē 2 līdz 3 nedēļas. Virsnieks var tikt nepielaists pie testa, ja patruļas apmācības virsnieks katras maiņas beigās sniedz negatīvu atsauksmi par virsnieku. 


II - Kandidātu prasības

1. Kandidāts nedrīkst būt sodīts par likumpārkāpumu kurš iedalās kategorijā Noziegums un Smags Nodarījums. Kā arī ar kategoriju pārkāpums ja miera uzturētājs ir sodījis personu ar brīvības atņemšanu. 
2. Kandīdātam ir jābūt 21 gadu vecam.
3. Kandīdāta ģimenes locekļi nedrīkst būt sodīti par smaga tipa noziegumiem, nedrīkst būt aktīvi bandas locekļi, organizēto grupējumu pārstāvji.
4. Kandidātam ir jābūt B kategorijas apliecībai.

(( Ārpus tēla )) 

1. (( Minimālais OOC vecums 13 gadi ))
2. (( Kandidātam ir jābūt spējīgam nodrošināt savu patruļu mūsu teamspeek 3 kanālā. Tas nozīmē to, ka ja kandīdatam nav mikrofons, vai arī tas ir sliktas kvalitātes, tad kandidāts netiek pielaists pie akadēmijas un patruļas. Izņēmumu nav, jo visa departamentu saziņa notiek caur teamspeek 3 programmu. ))
3. (( Kandidātam ir jāsaprot, ka Policijas Departamenta frakcija ļoti atšķirās no citiem serveriem un iepriekš piedzīvotā un šeit roleplays ir daudz stingrāks, nekā tas ir citās frakcijās,  tādēļ ja kandidāts vēlas piedalīties tad viņam ir jāsaprot, ka rekrutācija, patruļa ir stinrga un visam tiek sekots. No frakcijas cilvēks var tikt izmests ļoti ātri, pat par maziem pārkāpumiem, jo frakcijas vadības galvenais uzdevums ir nodrošināt kvalitatīvu legal enforcment roleplay ))
4. (( Kandidātam un patstāvīgam frakcijas spēlētājam ir jābūt spējīgam pieejiet pie sava tēla kreatīvi, bez liekas ķēmošanās un troļļošanas. Ķēmošanos un servera noteikumu pārkāpumi netiek atbalstīti un tādā veidā spēlētājs var tikt ielikts melnajā sarakstā. )) 


III - Noteikumi

1. Kandīdats nedrīkst pieprasīt ātrāku pieteikuma izskatīšanu.
2. Atbildot uz anketas 2 posma jautājumiem, netiek pieļauti stāsti par to, ka kāds radinieks ir bijis likumsargs, vai strādājis kādā valsts institūcijā un kandidāts vēlas iet viņa pēdās.
3. Atbildot uz anketas 2 posma jautājumiem, netiek pieļauti stāsti, teksti, motivācijas kurās tiek minēts tas, ka kandidāts ir pabeidzis kādu Policijas Departamenta akadēmiju.
4. Kandidāts ir tiesīgs iesūtīt pieteikumu pirms 21 gadu vecuma sasniegšanas bet iestājoties akadēmijā, kandīdātam ir jābūt 21 gadus vecam.
5. Kandidātam ir jābūt ASV pilsonim.
6. Kandidāts iestājoties akadēmijā nav policijas darbinieks un reprezentē tikai civilo pusi. 

7. Aizpildot anketu nedrīkst mainīt tekstu, krāsu, šriftu vai izmērus.


IV - Melnais saraksts

(( 1.Melnajā sarakstā nokļūst tie spēlētāji kuri iestājoties departamentā izrāda necieņu pret kolēģiem, priekšniecību, citiem spēlētājiem un administrāciju. )) 
(( 2.Sarakstā tiek ievietoti tie spēlētāji, kuri ignorē servera noteikumus un veic to pārkāpumus. ))
(( 3. Sarakstā tiek ievietoti tie spēlētāji, kuri nav bijuši departamentā bet reprezentē sevi kā servera noteikumu pārkāpējus. ))
(( 4. Ne visi spēlētāji uzrādās šajā sarakstā. ))
(( 5. Saraksts attiecināms tikai uz ārpus tēlu. ))


Melnā saraksta uzskaite:
Scrubs [Mūžs]

Pēdējo reizi rediģēja Bosch, 2022. gada 01. augustā, 20:48.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0