Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ x ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ x ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [x ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ x ]
Anketa
Vārds: Jānis
Vecums: 17
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): nav
Izveidoto personāžu saraksts:
Dontrell_Moss
Lorenzo_Lullay
Pieredze šāda veida amatā: Nav bijus iespēja tikt šada vieda amatā, domāju buss prieks apgut ko jaunu tieši šeit.
Pieredze lomuspēles jomā: Sāku savu lomuspēli ar nelegaljam frakcijam jo projam es macos tiešam meģinu uzlabot ar katru dienu atveidojot roleplay meģinot uzlabot zinašanas esmu piedalijies daudz mehaniķu jomas (F3).
Servera /history ekrānšāviņš:https://i.imgur.com/MIPndk9.png
Motivācijas vēstule: Šobrīd esmu parasts spēlētājs kā visi citi, un vēlos iegūt gandarījumu un pilnveidoties , esmu secinājis, ka spētu efektīvāk palīdzēt citiem cilvēkiem, tieši ar savām RP zināšanām. Līdzšinējās darbības veltīju terminu apgūšanai un centos sīki un smalki izprast tos.Esmu radošs un augstu atbildības sajūtu, taču praktiskajā darbībā paļaujos uz saviem instinktiem.Savas RP zināšanas apguvu patstāvīgi. Terminus pārzinu teicami,kas ļauj strādāt arī ar citiem spēlētājiem.Esmu komunikabls un ļoti atsaucīgs , kā arī pozitīva persona.Spēju ātri pielāgoties jaunām situācijām un esmu gatavs apgūt visas nepieciešamās iemaņas.
Sakarīgs fujaks! PARRRR
Braukā apkārt, DMo visus ar Tec-9, runā preti administrācijai, nespēj būt pretīmnākošs, katras 10 minūtes PM jautā, lai tev salabo auto un tu vēl raksti pieteikumu? Viennozīmīga Antirekomendācija no manis.
Jitzie visu jau paskaidroja kādēļ. ''Braukā apkārt un DMo visus ar Tec-9'' ,Antirekomencdācija.
Nu vecozēn cik dzirdu par tevi tik sūdi ir, tad jau labāk paņemu refundu un eju back nekā skatos kad kautkādus minionus paņem staffa kuri tik sūdus vāra. PRET
vienmer man besiji ka pedins uzvedies vnk vemt gribas kad dzirdu tavu vardu un pagatnes nikname vienkarsi ujebans
par
Ta motivācijas vēstule ir kautkur kopēta.
Trollis, anti
Tevi sauc Janis, pret.
Niga neesi tik ļoti kruc pret
Melot ir slikti,pirmkart tev nav 17..
Jitzjie visu pateica ko domāju,tev šis staffs nav nepieciešams,aizej vel pavizinies un pašaudi kādu,gudraks tāpat jau nepaliksi.
CiMBo, Adrul1s, Kristiāns, PETER1ZZ, Admiiiks, hustlerx, Infernus, klassiks, nauriks, Haseeb, Cryptix, Jitzie, kupers, Matisons, Psychicaut, skapis, sluker, ELSB, Biezaputra, Scrubs, marats, juppi, Maruzha, amiz, martinsh, balenciaga, rackzz, Ricins, dmer777, Tējaaa, Liepinshh, kristaps_hokage, RaivoKR, Luwii, Kiwix, sukamaniramurs, raivorijs, radiojuniors, Sardze, Bosch, Криля, 518293182, jurislips, dandijs, MonopolsS, timaballs, archaa, amsterdam, Bridges, Tominsh, Chester, Kapracis, Freedy