Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ x ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ x ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ - ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ x ]
Anketa
Vārds: Arturs
Vecums: 15
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): Spiky, Aydenek
Izveidoto personāžu saraksts:
Bryan Brooklyn - STL/EBT ''63rd,St.Lawrence''
James Mc'Evens - Los Santos Policijas Departaments
Brian Carlly - N/A
Pieredze šāda veida amatā: Šāda tipa amatā man pieredze officiāli nav liela, taču daudz paziņas un kontakti administrācijas komandā šo to ir iemācījušas. Jebkurā gadijumā, nebūšu svešs ar komandām un noteikumiem serverī.
Pieredze lomuspēles jomā: Aktīvi atveidoju RolePlayu kickā jau kopš 2019. gada. Tiesa, ka pašu RolePlay iepazinos 2018. gada sākumā kādā bedrē, kura neizturēja tik ilgi, lai es kārtīgi spētu iemācīties RolePlay pamatus, tādēļ šeit visu sezonu laikā esmu nācis šeit investēt sevī, savās RP spējās, kā arī esmu mēģinājis paplašināt savu zonu, kurā varētu rpot. Īsāk sakot uz RP esmu uz ''Tu''.
Servera /history ekrānšāviņš:
Motivācijas vēstule: Esmu pārliecināts, ka daudzi mani atcerās un iespējams ne ar tām labākajām atmiņām, bet vēlos pateikt, ka šo sezonu esmu tiešām motivēts sevi pierādīt visiem, kā arī pie reizes ar to pašu domu palīdzēt kādām cilvēkām. Nespēšu arī melot, ka serverī ir vajadzīgas darbības un čaklas rokas, kas spētu pāatrināt reportu izpildes laikus un paaugstinātu spēlētāju uzticību administrācijā. Daudz laika pavadot no Los Santos Policijas Departamenta tēla, esmu pamanījis, ka spēlētāji labāk izvēlas problēmas nokārtot paši, nevis lūgt palīdzību administrācijas pārstāvjiem, kas ir tīri saprotami, ņemot vērā kādi pārstāvji ir bijuši sastāvā. Nesaku to par visiem, taču ir bijuši tādi ''kadri''. Vēlos arī pieminēt, ka šeit jau ir bijusi doma iestāties statusā, taču dēļ mana veidotā autisma tas viss ir izgāzies. Ar domu, ka beidzot esmu mainījies, mēģinu tikt par uzraugu.
Liels PAR, Fujakam galva uz pleciem ir, saprot ko dara, terminus pārzin, GL.
Carlos Fraga - Dzīvs / SAHP
Par
Tāda divpersoniska persona, vienu brīdi tāds otru tāds, neredzu tev īsti jēgu no statusa, ja ar daudziem nesatiec, pašlaik neitrāls.
Anti, trollis, nessi mainījies, sāc labot sevi un megini velreiz
Dodu PRET liels trollis un nesaprot ko dara,un cikst pa visu,tapec ANTI
Toms visu pateica manā vietā.
Piedod , anti.
Ļoti nesavaldīgs. Pret
Esmu par SKRUBJA kandidatūru skolotāja amatam.
Veiksmi skurbi neņem @fletcheru galvā
Es domāju ka tev tas statuuss hell nav vajadzīgs, sakāps galvā un tad zaķis par pāris eiro kļūs bagātāks. Anti.
Hujzin vau tev to vajag, jitzis pildis savu pienākumu "izēst citus" un izpildis veiksmigi uz tevi, bet lieku par ,esmu redzējis kā erpo
"Dodu PRET liels trollis un nesaprot ko dara,un cikst pa visu,tapec ANTI/Криля.
Un nesaprot, ko dara? Diez i vai Tu būsi īstais skolotājs. Tev talantīgi sanāk mgot, pašam no roleplaya nav liela saprašana, tapēc pirms kritizē citus, paskaties uz sevi, jaunieti.
Un Tev, jaunieti šito arī nevajag, iztiksi. Pret!
Protams kad nē, trollis taču...
Likšu pret!
Savu attieksmi pret šo komūnu esi parādijis no sliktās puses ar savu nesavaldību, ākstīšanos un trollismu!
Kamēr personiski neieraudzīšu to, ka centies laboties, tikmēr mans viedoklis paliks šāds!
gerachnik, Scrubs, nauriks, Negro, Kspaks, Valchhaaa, Kristiāns, sluker, hustlerx, Ne, Jitzie, Admiiiks, ivanovs, klassiks, Zexity, LMD, Grums, Ekstazijs, Matisons, ELSB, Psychicaut, RaivoKR, sukamaniramurs, Tējaaa, Biezaputra, Liepinshh, kupers, timaballs, Sardze, Ricins, jurislips, skapis, Gangsta, martinsh, rackzz, Ekskluzīvais, amsterdam, PETER1ZZ, Kiwix, raivorijs, amiz, niksniklaavss, 518293182, dandijs, radiojuniors, Tominsh, Bosch, Ofkors, HandlexY, hoodsta, Kapracis, Kn0w, dmer777, juppi, Криля, kristaps_hokage, archaa, CiMBo, Luwii, Freedy, cjoma, kuistaps, Gozmit, daunars, Ryan Gosling, MonopolsS