bilde ko parada kad esi afk par ilgu
0
0
topic
[Ride-along] Informācija & paraugs
ELSB
Vadošais administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Veterāns
Pasākumu Komanda
ONE LOVE <3
Milly's
1386 atbildes forumā
Online: 101d 5h 1m
Redzēts 22. augustā, 00:58
Pievienots, 2022. gada 07. martā, 01:10


Los Santos Policijas  Departaments piedāvā civiliedzīvotājiem un citu valdības aģentūru darbiniekiem iespēju izbraukt kopā ar Los Santos Policijas Departamenta virsnieku, lai iegūtu tiešu pieredzi par to, kā virsniekam notiek darbs realos dzīves apstākļos.Šis ir pirmais atspēriena punkts tiem, kas vēlas kļūt par tiesībaizsardzības amatpersonu.

Lai kvalificētos mūsu braukšanas programmai, jums jāatbilst visām tālāk norādītajām prasībām. Ja jūs neizpildīsit prasības, jūsu brauciena pieprasījums tiks noraidīts. Atkarībā no tā, kura prasība nav izpildīta, jums var būt uz laiku vai uz visiem laikiem aizliegts pievienoties šai programmai.

Pēc tam, kad jūsu pieprasījums būs apstiprināts, tas paliks aktīvs 7 dienas. Pēc 7. dienas jūsu brauciena pieprasījums tiks slēgts, un, ja vēlaties piedalīties vairākās sesijās, jums būs jāiesūta jauns pieprasījums. Kad mēs saņemam lielu kadetu pieplūdumu, mēs varam slēgt Braucam līdzās programmu un aizvērt visus esošos braukšanas pieprasījumus neatkarīgi no tā, cik ilgi tā ir bijusi aktīva. Tas pats var notikt, ja mums ir virsnieku vai seržantu trūkums, kas liedz uzņemt jaunus ride-along programmas pārstāvjus.


NOTEIKUMI UN NOSACĪJUMI

 

Ierodoties iecirknī, ja Jūsu
• Jābūt vismaz 18 gadu vecumam.
• Jāsaprot, jāpieņem un jāparaksta atteikšanās no atbildības. 
• Brauciena laikā jābūt garīgi, fiziski un emocionāli stabilam.
• Brauciena laikā nedrīkst būt jebkura veida šaujamierocis neatkarīgi no jūsu atļaujas, vai kāds durstošs vai ass priekšmets.
• Jāprot izpildīt norādījumus, ko jums devis atbildīgais virsnieks.
• Rīkojuma laikā jābūt pieklājīgam un ar cieņu pret virsniekiem un civiliedzīvotājiem.
• Nedrīkst izpaust nekādu klasificētu / sensitīvu informāciju, kuru esat ieguvuši ride-along laikā. Tas ietver, bet neaprobežojas ar aizdomās turamo, cietušo, liecinieku vārdus; Departamenta procedūra utt.
• Nedrīkst palīdzēt virsniekiem veikt pienākumus, ja vien tas nav skaidri pieprasīts no atbildīgā virsnieka puses.


PAPILDUS INFORMĀCIJA

Kad jūsu pieprasījums ir nosūtīts mūsu departamentam,vecākā un augstākā līmeņa virsnieki pārskatīs jūsu pieprasījumu un attiecīgi to apstrādās. Ja jūsu pieprasījums ir pieņemts, Jums ir jāgaida līdz ar Jums sazināsies patruļas biroja pārstāvis (Seržants vai pats Patruļas biroja tiešais priekšnieks), un noteiks laiku un datumu, kurā Jums ir jaierodas, lai veiktu ride-along. Ierodoties iecirknī Jums ir jāparaksta vairākas veidlapas un jaatsakās no pretenzijām pret departamentu, ja Jūs iegusiet kādas traumas patruļas laikā. Virsniekam ir jāveic Jūsu pārmeklēšana, neatkarīgi no tā Jūs to vēlaties vai nē.

Ir svarīgi atcerēties, ka jums jāņem līdzi kāda veida personu apliecinošs dokuments, lai virsnieks varētu jūs identificēt. Jums arī jāatceras, ka uz brauciena sesiju nekad nedrīkst ņemt līdzi licencētu šaujamieroci. Jums arī jābūt garīgi un fiziski gatavam izaicinājumiem, ar kuriem jūs varat saskarties kopā ar savu virsnieku un pats galvenais, izpildiet atbildīgā virsnieka sniegtos norādījumus!

Topika nosaukumam ir jābūt - [Ride-a-long] V.Uzvārds


 

JŪSU INFORMĀCIJA

Vārds, uzvārds:
Vecums:
Telefons:
E-pasts:
Cita saziņas iespēja:

SODĀMĪBAS INFORMĀCIJA



Vai Jūs esat tikuši arestēti par kādu noziegumu?:
- Ja jā, tad kāds bija noziegums un viņa motīvs?:

Vai Jūs esat lietojuši narkotiskās vielas, kuras ir aizliegtas mūsu štatā?:
- Ja jā, tad vai Jums ir atkarība un cik sen tas bija?:

Vai Jūs esat bijuši kāda nelegāla grupējuma biedrs vai starpnieks?:
-Ja jā, tad kāda, cik sen un cik ilgi?:

Vai Jūsu radiniekos ir kāds krimināli sodīts cilvēks?:
- Ja jā, tad nosauciet vārdu un ja ziniet sodāmības iemeslu tad miniet to:
 


MOTIVĀCIJA

Kas Jūs motivēja pieteikties programmai?:
Kapēc mums būtu jaizvēlās tieši Jūs?:
Ar ko Jūs varēsiet palīdzēt virsniekiem, ja mēs paņemsim Jūs šajā programma?:
Vai pēc programmas iziešanas Jūs pieteiksieties policijas departamentā?:

 

PIRMAIS ATTEIKUMS


Es, [Vārds, Uzvārds]  apliecinu, ka visi šajā aplikācijā izteiktie apgalvojumi ir patiesi un pilnīgi. Es saprotu, ka jebkādas neatbilstības, nepareizi apgalvojumi, izlaidumi vai viltojumi radīs iemeslu diskvalifikācijai, mana vārda svītrošanai no atbilstības saraksta. Es apstiprinu, ka visa norādītā informācija ir manis rakstīta un tā ir patiesa. 



OOC INFORMĀCIJA


Vārds: 
Vecums: 
In-Game UCP vārds: 
Ekrānšāviņš ar Admin History (/history):

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 15 ( 62 skatījumi )
Swufy, Bosch, Saulgreezy, RaivoKR, pidars, Ne, lvgamerke, Maruzha, Psychicaut, TrustR, Jitzie, Freedy, archaa, dandijs, ELSB