Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: henceq
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: yappidor
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Stepan Morozov, Dereck Hodges
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: dm, bez jebkada rp dmo, seko man, turpina dmot, kaut ari neaztieku vinu, tikai pasa sakuma netisam pieskaros biskit, a tas talak dmo
Pierādījumi: https://imgur.com/a/KArgq3i
Komentāri:
Mans komentārs-braucot no IGS ,proti, griežoties uz takša firmu,persona manī ietriecās.Avoidoja RP un devās tālāk,sāku sekot ,kas bija kļūda un mēģināju ļoti stūlbā veidā apstādināt. Savu kļūdu sapratu,nākamreiz zināšu kā rīkoties ar attiecīgo personu.
zhel ka tu apbizhojies ka meitene del ta ka drusku pieskaros tev un saki dmot mani gribot kaut ko pieradit te
SŪDZĪBAS ATBILDE
Pēc privātas saziņas un situācijas pārrunām administrators ir atzinis savu vainu, tātad sūdzība ir patiesa. Norādītais administrators pēc saskarsmes ar spēlētāju bija nedaudz aizsvīlies, tādēļ tika veikts šāds manevrs no administratora puses. Administrators pašlaik apdomā savu rīcību un apsolījās nedaudz piedomāt kā rīkoties līdzīgās situācijās.
Ar cieņu MTA.KICK.LV Administrācija
Administrators, Jitzie.
Slēgts.
kiroji, Jitzie, Bridges, rackzz, ELSB, sluker, Tropkillaz, nauriks, dandijs, Memorie, MonopolsS, jurislips, Kapracis, intarsbusulis986, RainersK, Kuzmics, Niknaaks, marats, amsterdam, Maruzha, Draugs, Castellani, Tējaaa, Sardze, Криля, Kiwix, TrustR, Ryan Gosling, Kristiāns, martinsh, Swufy, raivorijs, wind, Angelis, FalkeLV, Sestais, Gozmit, pagarinatajs, heii55, disrespectful, Biezaputra, samantiina, WidY, Psychicaut, Ekskluzīvais, Saulgreezy, Ricins, 518293182, Bosch, timaballs, Freedy, Assassin