𝓔𝓛𝓒 𝓐𝓾𝓽𝓸𝓢𝓮𝓻𝓿𝓲𝓼𝓼
~servissa uzsākšanas stāsts~
Sākumā biju parasts LS pilsonis kas tiecās pēc kautkā iespaidīgāka un jautrāka tad nu iedomājos mašīnas ir mana lieta un varbūt izdodas uztaisīt servissu. Tad nu ar draugiem izdomājām ka vajag pašiem savu servisu kur labot savas misenes lai nav vakaros pēc 9 jatriecās pa LS ar pusdzīvu motoru ņēmu grožus savās rokās un iegādājos servissu un vēlos to padarīt par cilvēkiem zinošu un labu servissu kur viņiem būs prieks braukt un priecāties par mūsu auto labošanu
par ELC AutoServissu
esam gatavi labot jebkādu auto kas atrastos LS
lai braucot driftēt un aizmirstot zapasku tev notinās riepa nekurienē būsim gatavi tev izpalīdzēt jebkādos apstākļos vai laikā
vasaras karstajos laikos beigusies kondiška nebaidies serviss ir aprīkots ar to lai palīdzētu karstajos laikos
vai motoram būs beigta galvas blīve vai kāda sprausla nedarbosies ? mēs palīdzēsim
ziemā netiec uz darbu tādēļ ka vasarā ieliki veco aķi un domāji ka ziemā pielaidīsi un netiec uz darbu dēļ aķa steigsim tev palīgā
pēc ilgas stāvēšanas auto ir aprūsējis un sliekšņi jau drūp krāsa lobās nost ELC AutoServiss uzlabos tavu auto lai nebūtu kauns braukt cilvēkos
Kā arī serviss ir aprīkots ar bārmeni kas tev izsniegs jebko lai dāmai nebūtu jāgaida viņš izklaidēs vai pasniegs kādu našķi,tēju , kafiju var klausīties mūziku apsēsties mīkstā dīvānā un nemaz nejutīsi kā laiks paskrien ka auto jau būs gatavs
~atrašanās vieta~
kas ir šis ?
Čau, man patīk. Atbalstu. Nav nekur normāli servisi, un zinot Pablo, viņi Vismaz būtu aktīvi.
paldies cik nu varētu tik censtos
Saprotu, Tll piemēram, ir ļoti neaktīvi.
Šis servis Vismaz būtu aktīvs.
Es par tevi, pablo regnār
@UMEH nē nu serviiss jau tur ir es jau neko nesaku.
@siiivais, nu valdības datubāzē nekāds serviss saistīts ar TLL nav redzams un vienīgie četri aktīvie servisi ir -
* Los Santos Customs
* 4Wheel Racing Team
* AutoSprint Pte
* BS motors
Pie TLL pieder arī mehāniķi, ieej f3 paskaties. Un cik viņi tur aktīvi, necik👀
Un par pārējiem servisiem.
Neteiktu kaa nereāli strādā visi
+autosprint vairs nav💁♂️
@Traktorists beidz pliki murgot, rekur valdības paziņojums, ka serverī varēs darboties tikai 4 servisi - https://mta.kick.lv/forums/topi…em/?post=76087 jūsu uzskricelētais topiks neizkonkurēs nevienu no esošajiem servisiem
lab lab tak beidzat
@UMEH AutoSprint vel darbojas, bet cik ilgi? Viņš jau nedēļas laikā ir izgājis cauri 3 jauniem īpašniekiem, tajā skaitā arī mani, nezinu vai tur vispār vel kkas iet uz priekšu, bet kustība no viņiem nav.
Arthur Leagor rp lukturu maiņa
ARTHUR LEAGOR BUFFERA MAIŅA
SORYY PA EDITIEM VEL MACOS D
Tom jameson rp
Lai nebūtu jāgaida jānīkst kamēr labo tavu auto droši izmēģini leti un atpūties paklausies radio un nemanisi ka laiks skrien
EL Custom AutoServiss
meklē aktīvus un pieredzējušus darbiniekus !
iespēja pieteikties sūtot cv man vai sazināties iekš spēles
Ko tu teiktu ja tu tiem tekstiem nomentu melnumu un uzliktu stroke?
https://mta.kick.lv/forums/topi…-ka-editot-ss/
Nem, sakumam noderes.
Adrul1s, Tommy, Traktorists, pidars, klassiks, Lihans, Snowy, Shrek, Will Lawrance, Smile, dandijs, Draugs, Osmans, Spazzyy, Adrulis, Enuce, Adrulis1234, astr0q, DidzzyS, ellchapo, diletants, Gakisons, TrustR, Redžijs, Vyaceslav Ivanko, Grums, Ekskluzīvais, Origo Urla, johnferguson, Jitzie, niksniklaavss, PETER1ZZ, CiMBo, 7n4_, Regna, Infernus, Valchhaaa, kiroji, cjoma, Dekraa, Piwrix, LMD, RainersK, Scrubs, Fermeris, HENKONZ, 518293182, raivorijs, Ricins, samantiina, daunars, dasi, Freimis, Sardze, RoyElChapo, Admiiiks, n1k0lajsxd, FAMILIARITY, Tomijs, sukamaniramurs, Angelis, Kristers, Strepchy, Norbis, ELSB, Joker, naurz, Psychicaut, Dawitos, BauskasPiviits, Evil Muhamed, Murish, Kristiāns, radiojuniors, wfud, daanieels2, UMEH, Ofkors, MaryJane, Maruzha, Leonchiks