Tātad, vēljoprojām nesaprotu ko tu mēģini panākt.
Izskaidrošu tev te apakšā to pašu ko PM teicu, pēc taviem vārdiem ''Dirsā līšanu''.
Tu mūsos ielidoji uz kādiem droši runājot 120 KM/H. Notika tas pats, kas pagājušo reizi, bet šoreiz nebija OOC teksti, bet vienkārši brauci klāt un gaidīji ko es teikšu.
Viss notika kā pagājušo reizi, es paziņoju, ka jānotiek RP atveidei pēc kā no annijas puses nāca šāda /me komanda - https://prnt.sc/2088h07
Es tev paziņoju, ka vari doties jo situācija tiks cutota ar OOC ieslodzījumu pēc kā tu man paziņoji ''gaidi sūdzību''.
Es tev PM centos izskaidrot to, ka neesmu rīkojies nepareizi, pat piedāvāju tev salabot auto dēļ cutotās situācijas, bet tu mal vienu un to pašu putru.
Nesaprotu jēgu no šīm jēlajām sūdzībām cenšoties mani izēst no statusa vai ko tu gribi tur panākt.
Protams skatamies augstākas administrācijas lēmumu, bet pēc maniem uzskatiem sūdzība ir bezjēdzīga.
Aha, annija vismaz ko noerpoja es Erpoju, Tu vispār neeerpji, un tikai bļāvi Rpo rpo, kastenis lasīja PM domāju saprata situāciju, nenozīmē esi GM nevajag Tev erpot, turpini braukāt ar Anniju. Kādi 120km/h ja es no bankas braucu uz tur krustojums, sanak mana tačka iet 3sec 120
Vēl nesaproti? Situācija tika cutota dēļ smukās /me komandas, kas nāca no annijas puses.
XDDDDD BLA
Woin ble ,mes ar jitzjie vakar apmaacijaam 2 fujakus ble ,galvu plēsdami to darijaam ,kuriem centamies galvaa ieborēt rp nozimii xddd un tu vel saki ""Kur nu vel apmacit"",tadaa zinaa cepuri nost jitzijam.Woin sanemies ble haha..
Te man liekas ir tā pati huiņa kas bija iepriekš - katik paraudāt un visu risināt caur sūdzībam un panākt kautko ko nevari
Paņem virvi no depo un ar smuku cilpu tajā iesveries
3.7 Noteikuma pārkāpums // Sodīts
Ritīgs Pipars
nauriks, Jitzie, sencis., Luwii, figura, PETER1ZZ, RaivoKR, kupers, Криля, ELSB, sluker, martinsh, Assassin, annija, Origo Urla, Tomijs, radiojuniors, Liepinshh, diletants, Fermeris, Guzman , Osmans, KasParNa*uj?, samantiina, Scrubs, Ricins, RainersK, Norbis, Tējaaa, Kristers, Maruzha, LuckyDonut, niksniklaavss, Castellani, Sneaky, rackzz, Kriksis, Ryan Gosling, Kristiāns, girts, TheShadowLV, raivorijs, timaballs, Dinčaa, CarD, Sardze, Joker, DidzzyS, ForesT, jurislips, Bosch, Deffender, Twizzy, naurz, Arhimēds Pitagors, heii55, HENKONZ, Tominsh, dandijs, draiver, Kapracis, disrespectful, Draugs, ツARMISSツ, sukamaniramurs, 518293182, Leonchiks, Ekskluzīvais, Tropkillaz, Memorie, LMD, Admiiiks, sippa