Vajadzīgās prasības, lai iegūtu mehāniķa spējas
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Piemērotas zināšanas attiecīgajā sfērā [ X ]
• Serverī jābūt aktīvam/-i [ X ]
• Aktīva frakcija [ X ]
Anketa
Tēla Vārds Uzvārds: Jack Santy
Frakcijas Nosaukums: AutoSprint Pte
Kādiem nolūkiem nepieciešamas mehāniķa spējas?(Vismaz 50 vārdi): Man vajag mehāniķa spējas lai attēlotu īstās dzīves situacijas servisa mehāniķa lomā. Mans tēls ir izmācijies San Fierro Mehāniķu Augstskolā, kurā ir dabujis doktora grādu. Jack nesen dabuja darbu servisā "AutoSprint Pte". Par mehāniķi Jack jau mācijies no 5 gadiem, kad palīdzēja tēvam taisīt viņa VAZ. Jack Santy ir pieredzējis mehāniķis.
Ekrānšāviņi ar roleplay pielietojot komandas /me un /do, kur attēlojat norādītās situācijas - riepu maiņa, xenon uzstādīšana, logu tonēšana, paintjob uzstādīšana:
Ārpuss tēla prasības
Vecums: 14
Ekrānšāviņš ar jūsu profila /history:
Papildini ar atsperes maiņu aizmugurē (vienā pusē) priekš audi 80.
Dzīve ir viena sarežģīta lieta, un tajā ir nepieciešams pastāvīgi sev atgādināt, kas tu esi un uz kurieni tu ej!
/@edavardi
Pieteikums tiek noraidīts, saistībā ar LSV ierobežojumu sistēmu.
Kur loģika? @didzzyS
Bet vins ir ddarbinieks
Papildini, ko lūdzu. Neņemot vērā, ko @DidzzyS rakstījis.
Dzīve ir viena sarežģīta lieta, un tajā ir nepieciešams pastāvīgi sev atgādināt, kas tu esi un uz kurieni tu ej!
/@edavardi
@falkeLV amortizātoru vai atsperi?
@FalkeLV
Apstiprinu, sazinies ar mani iekš spēles caur /report lai saņemtu savas spējas.
((Atsperes ar skrūvēm neturas))
airdox, Adrul1s, Joker, sluker, diletants, Jitzie, wolfenstein, Ricins, Origo Urla, Regna, CarD, Kristiāns, dandijs, qtecc1, DidzzyS, Strepchy, Given, Matisons, FalkeLV, Peteri Romanovski, Kristers, Šķapovs, margots, Valchhaaa, Zexity, realduksitis