Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: pivuks
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Assasin
Iesaistīto personu lietotājvārdi: pagarinatajs, GATERISTS, kricis
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: bez jebkāda iemesla izteleportēja laukā no interjera, kad visi 4 iemukām iekš IGS pēc policijas chase. Kad jautāju, lai iedod konkrētu noteikumu man izlasīt, kur ir rakstīts, ka tas ir aizliegts, sāk aizbildināties, ka tas esot pašsaprotami.
Pierādījumi: https://prnt.sc/1ys4o1s
Komentāri: pamācies rakstīt pareizi, Assasin
assasins man sodien salaboja businu lai es aizbraucu lidz autoostaj un eju spelet cs karoche assasins ira labs!
sudziba nepatiesa. TC!
Pirms pāris dienām Assasins ielika mani jaila par iemeslu PG - iztēlojās par to kas nav, PG terminā nav nekas minēts par to kā arī dzīvē es varētu iztēloties par mehāniķi, kā arī ielīda manā mājas seifā un atņēma pusi naudas bez iemesla neko nepaskaidrojot... Uzskatu ka viņam nav vajadzīgs admina statuss
Jitzie, figura, jur, abolinsraivo, pivuks, sluker, Bosch, Криля, Tropkillaz, dandijs, Sardze, martinsh, amsterdam, raivorijs, Psychicaut, Liepinshh, Kapracis, annija, Origo Urla, RainersK, Assassin, diletants, ThcxAce, Peteri Romanovski, Maruzha, LuckyDonut, Archijss, LMD, timaballs, rackzz, N1ce7ry, cjoma, Scrubs, Castellani, daunars, Gozmit, Memorie, Sestais, Kristers, Zatlerzaurs, Dekraa, PETER1ZZ, Kn0w, HandlexY, Tējaaa, samantiina, Zexity, Given, DriverOG